Hymer Gruppen inngår rammeavtale med Volkswagen

Volkswagen Commercial Vehicles blir ny leverandør og partner for Erwin Hymer Group. Rammeavtalen omfatter 6 000 Volkswagen Crafter, men det signaliseres allerede andre løsninger.

Alexander Leopold, EHG (t.v.) og Lars Krause, VW, markerer avtalen foran en Crafter. Foto: EHG.

Volkswagen Commercial Vehicles (VWCV), Hannover, og Erwin Hymer Group (EHG), Bad Waldsee, har inngått en rammeavtale for levering av 6 000 Crafter varebiler i første omgang som basiskjøretøy for EHGs bybobiler. Leveransene starter fra begynnelsen av 2024.

Avtalen ble signert av Alexander Leopold, administrerende direktør Erwin Hymer Group, og Lars Krause, medlem av Brand Board of Management med ansvar for salg og markedsføring i VWCV. I pressemeldingen opplyses det ikke hvilke merker innen EHG-konsernet som skal benytte Crafter.

– Vi er glade for å ha fått Erwin Hymer Group som en ny partner. De vil tilby sine egne løsninger med våre kjøretøy som grunnlag. Vi ser på Crafter varebil som en målestokk i sin klasse. Det gir god plass og stor fleksibilitet for et bredt spekter av løsninger og er et første skritt i vårt samarbeid.
– Vi ser også frem til å diskutere ytterligere prosjekter for andre kjøretøy, som Crafter-chassiset og T6.1-etterfølgeren, sier Krause.

– Med Crafter som basiskjøretøy er vi i en enda bedre posisjon til å møte den sterke etterspørselen etter kraftige og kompakte bobiler. I tillegg kan vi godt tenke oss felles prosjekter med vår partner VWCV på områder som for eksempel alternative drivsystemer, sier Leopold i den samme pressemeldingen.

Når Leopold snakker om alternative drivsystemer er det naturlig å anta at  har en framtid uten fosilt drivstoff i tankene. Det kan bety at for eksempel elektriske ID.Buzz vurderes for mindre kjøretøy.

Tekst: Knut Randem, Bobilverden.no

Del dette med andre:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *