Hymer får designpris

Hymer vinner German Design Award 2023 i to kategorier – en for sin campingvogn-klassiker og en for tidenes nyvinning innen bobildesign.

Hymers nye Venture S er svært lik studien som ble presentert for tre år siden. Foto: Hymer.

Et internasjonalt panel av eksperter har kåret siste generasjon av campingvogna ERIBA Touring og den nye bobilen Hymer Venture S som vinnere i kategorien «Utmerket produktdesign».

– Vi er glade for å ha vunnet prisene i kategorien “Utmerket produktdesign” for siste generasjon av vår ERIBA Touring og Hymer Venture S. Tross alt viser prisene tydelig at begge kjøretøyene – klassiske eller ultramoderne – inspirerer folk med sitt innovative design, sier Christian Bauer, administrerende direktør i Hymer GmbH & Co.KG i en pressemelding.

Det som opprinnelig startet som et visjonært konseptkjøretøy har nå blitt virkelighet. Utviklingen fra Vision Venture til Venture S er fullført. Den ble lansert på messa Caravan salon i Düsseldorf tidlig i høst og to uker senere kunne den sees på Caravanmessen i Lillestrøm.

Venture S skiller seg dramatisk fra tidligere bobildesign, og offroad-utseendet og det iøynefallende fargevalget er bare to visuelle høydepunkter som gjør Hymer Venture S til et blikkfang – og en «vinner» av German Design Councils German Design Award.

Tekst: Knut Randem, Bobilverden.no

Les også: Hymer gjør studie til virkelighet

Del dette med andre:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *