Hvordan oppbevare en full toalettkassett?

Ved fricamping med bobilen er det svært praktisk å ha en ekstra kassett til toalettet. Det har mange funnet ut. Men hva gjør de med den fulle kassetten?

Vanntett og forhåpentligvis lukttett når gledelåsen er lukket. Foto: Thetford.

Mange har skaffet seg en ekstra kassett til toalettet for å utvide bruken av bobilen. Det er likevel problematisk å oppbevare en full kassett inntil man kommer til en ordentlig tømmestasjon. Hva om den lekker eller skvalper over? Noen har funnet løsninger med vanntette poser laget for padlere eller andre formål. Eller kanskje bare en plastsekk.

Thetford har lyttet til sitt brukerforum. Nå har de utviklet et produkt som er spesielt tilpasset til deres toalettkassetter.

– Mange av våre produkter utvikles eller endres etter kundenes tilbakemeldinger. Etter ønske fra flere eiere av en ekstra toalettkassett, har Thetford nå utviklet en transportveske, forteller markedssjef Norbert van Noesel i Thetford Europe.

Han opplyser at de nå tilbyr en beskyttelsespose/veske i høy kvalitet for oppbevaring og diskret bæring. Veska er produsert av sterk PVC og har en glidelås for enkel åpning og stenging. Den har også to bærehåndtak.

På innsiden er overflaten glatt for å sikre enkel rengjøring og veska/posen kan vaskes i inntil 40 grader uten å krympe.

Thetford har laget oppbevaringsveska i to størrelser. Foto: Thetford.

Thetford lager veska i to størrelser. En passer for de mindre kassettene (C200, C220 og C260) mens den store passer for de større kassettene (C234, C400 og C500).

Noesel ser ikke bort fra at også eiere av det nye Indus-systemet i framtiden kan ha det samme behovet for å gjøre systemet mer fleksibelt.

Thetford oppgir ingen dato for når produktet er hos forhandlerne, men nøyer seg med å si at den er klar for sesong 2023.

Tekst: Knut Randem, Bobilverden.no

Del dette med andre:

  3 comments for “Hvordan oppbevare en full toalettkassett?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *