Hvor er hund i bobil velkommen?

Hundeeiere i bobil gir noen ganger uttrykk for at de føler seg lite velkomne. Nå kommer en tysk guide til overnattingssteder som ønsker hunder velkommen.

Her er bobil med hund velkommen.

“Hunder velkommen” er mottoet til den nye camperguiden fra DoldeMedien Verlag, som også utgir BordAtlas og bladet Reisemobil International.

I den nye boka presenteres 140 hundevennlige overnattingsalternativer for den korte eller lange turen med bobil i Tyskland. På 106 av de håndplukkede bobilplassene fra Allgäu i sør til øya Rügen i nord, koster det heller ikke noe ekstra å ta med seg hunden.

Rikelig med trening for hunden, hundedusjer, hundestrender og badeområder er blant fasilitetene det er tatt hensyn til.

– Som hundeeiere vet vi nøyaktig hvor vanskelig det er å finne passende innkvartering for en avslappende ferie med våre firbente venner. For selv hunden ønsker å nyte friheten på ferie uten å forstyrre andre, sier DoldeMediens forlagsdirektør Christine Felsinger i en pressemelding.
– Fordi stadig flere ferierende bytter fra hotell til bobil av denne grunn, reiser halvparten av alle bobiler nå med hunder. For dem er den nye guiden et unikt hjelpemiddel.

Overnattingsstedene for bobiler med hunder sorteres alfabetisk etter stedsnavn med oppdaterte priser og utstyrsdetaljer. I tillegg er det referanser til severdigheter i området, fritidsaktiviteter samt shopping og gastronomiske tips, inkludert avstandsinformasjon, som teamet rundt redaksjonssjef Claus-Georg Petri har funnet fram. Et kart over Tyskland viser plasseringen av plassene.

Den gir også informasjon om hundevennlige bobilutleiefirmaer, reiseforberedelse, hundetrendsporten stand-up padling og trygt, hundevennlig tilbehør for kjøring, fôring og overnatting.

“Urlaub mit Hund und Wohnmobil” er på tysk og koster 19.90 euro. Den har 172 sider og er tilgjengelig i DoldeMedien Verlags nettbutikk.

Tekst: Redaksjonen

Del dette med andre:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *