Hver tredje vil ha bare én skjerm i bobilen

Nesten hver tredje deltaker i en undersøkelse ønsker å styre og ha oversikt over alle tekniske funksjoner i bobilen fra en enkelt skjerm. Er det lurt og er det praktisk?

Kan en skjerm og fjernstyring gi deg bedre oversikt i bobilen? Foto: Truma.

Truma mener åpenbart at det er både lurt og praktisk. Truma iNet er deres svar på dette spørsmålet. I forbindelse med Caravan Salon i høst utfordret de campere til å svar der eller på nett i en bredt anlagt undersøkelse om temaet. Undersøkelsen ble fullført i månedene etter.

Over 1000 personer svarte på Trumas spørsmål der de ga sine synspunkter og kommentarer om sine problemstillinger i bobilen. Disse ønsker Truma å bruke i sitt videre arbeid med prosjektet Truma Open Innovation – eller for å si det enkelt; videreutviklingen av Truma iNet System.

– Vi er begeistret over at så mange deltok i undersøkelsen vår, og i mange tilfeller brukte
svært mye tid på å tenke gjennom ønskene sine i detalj og formulere dem. Resultatet viser oss at
brukerne ønsker å spille en aktiv rolle i å forme campingens framtid, sier Alexander Wottrich, administrerende direktør i Truma Group i en pressemelding.

Og slik oppsummerer Truma svarene de fikk fra deltakeren:
31 prosent ønsker å ha bare en skjerm for raskt og bekvemt kunne se alle innstillinger og målinger. Den nest mest populære funksjonen brukerne ønsker seg er fjernstyring av bobilens eller campingvognas funksjoner. 26 prosent ønsker en app som kan styre enheten på lang avstand.

Det deltakerne er opptatt av å kunne gjøre med disse funksjonene er å se gassnivå (13 prosent), nivået i ferskvannstanken og batterinivået (11 prosent) deretter strømforbruk.

– Undersøkelsen ga oss verdifull innsikt i hvilke temaer som kan være aktuelle for oss som produkt- og systemleverandør, sier Wottrich. Allerede til våren vil Truma lansere et nytt styringssystem, Truma iNet X Panel, for ettermontering. Det skal som tidligere kunne administrere ulike enheter, men har en ny systemløsning bak fasaden. I Tyskland lanseres systemet i disse dager.

Det er 31 prosent av brukerne som ønsker seg en slik skjerm. Truma må overbevise 69 prosent om at det er både lurt og praktisk å ha en slik skjerm. Hva synes du?

Tekst: Knut Randem, Bobilverden.no

Les også: Truma åpner seg mot andre

Del dette med andre:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *