Hver tiende natt gratis

Konkurransen mellom booking-tjenestene hardner. Nå innfører Campcation et bonusprogram de kaller «Campcation Rewards».

Aurdal Fjordcamping er en av plassene som er representert i Campcations oversikt.

I en campingbransje der lojalitetsprogrammer tradisjonelt har vært begrenset til enkeltplasser, kjeder eller sammenslutninger, tar Campcation et nytt steg.

Booking-tjenesten Campcation oppgir at de nå har 850 nordiske campingplasser, glamping og bobilplasser i sin portefølje. Disse fordeler seg på 442 i Sverige, 207 i Finland, 166 i Norge og 31 i Danmark.

Det nye tilbudet, eller «Reward» som de kaller det, går ut på at uansett hvilken destinasjon du har bestilt gjennom tjenesten så får du hver tiende overnatting gratis.

Johanna Raga Waronen, administrerende direktør i Campcation, sier: «Vi har alltid forsøkt å tilby en campingopplevelse med det lille ekstra. Med «Campcation Rewards» hever vi listen. Vi har sett hvordan lignende konsepter har vært vellykket i hotellbransjen, og nå ønsker vi å gi bobiler samme mulighet. Det unike med Campcation Rewards er at hver bestilling teller, uavhengig av hvilket anlegg den reisende velger.»

Hun mener dette også vil tiltrekke seg flere reisende fra andre land.

På forsommeren hentet Campcation inn 11 millioner SEK i ny kapital for å muliggjøre en raskere videreutvikling av produktet for campingreisende i hele Europa.

Det er minst tre konkurrerende tjenester som satser i det samme markedet. Tjenestene finansieres som regel slik at de får en andel av beløpet du betaler campingplassene eller bobilplassene for oppholdet.

Tekst: Knut Randem, Bobilverden.no

Del dette med andre:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *