Holder orden på turene og litt til

«Alle» blogger, eller kanskje ikke? Men vi vil alle ta vare på minner fra turene våre i form av bilder og kanskje noen stikkord så vi husker når vi var hvor? For mange er en loggbok et godt hjelpemiddel.

Liker du å samle informasjon på papir så kan en loggbok være tingen for deg.

Blinke forlag utgir «Loggbok for bobil & caravan» som er et hjelpemiddel for de som liker å ha minnene i hånda framfor på nettet. I år har boka kommet i revidert utgave.

Størstedelen av boka er brukt til en enkel turlogg der du fører kjøreruta dag for dag. Det er plass til syv dager på hver side og på motstående side kan du supplere med notater om opplevelsene dine.

Boka kan også brukes til å holde orden på informasjon knyttet til bobilen og vedlikeholdet av den. Tekniske data fra vognkortet kan føres inn på en side. Der kan det også være hendig å notere hva lufttrykket i hjulene skal være. Så slipper du å huske hva du har funnet ut er det beste å kjøre med.

Service på propananlegget er viktig. For de fleste er det kun nødvendig å gjøre det en gang i året. Boka har plass til flere serviceoppdateringer enn de fleste bobiler lever.

Det er også satt av god plass til en verksted- og servicelogg. De fleste bobiler er ikke på service bare en gang i året så dette kan være en praktisk måte å huske på når hva ble reparert. Ikke minst med tanke på om feilen kommer tilbake.

Foran i boka har utgiverne også samlet litt stoff om ulike temaer som spenner fra allemannsretten og reglement på campingplasser til vindens virkning og en enkel avstandstabell.

Loggboka er på 95 sider, koster kr 210 og kan kjøpes hos en del bobilforhandlere. Utgiver: Blinke forlag.

Trenger vi den? Det avhenger av deg og hvordan du tar vare på reise- og verkstedloggene dine i dag.

Bokomtale: Knut Randem, Bobilverden.no

Del dette med andre:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *