Hobby lover tetthet i 12 år

Fra modellåret 2024 utvider Hobby tetthetsgarantien fra fem til 12 år for alle sine bobiler og vogner. Mer om det og en ny bobil under.

Salongen i Maxia van 680 ET. Foto: Produsenten.

Selv om Hobby fra 2024 innfører 12 års tetthetsgaranti understreker de at årlig tetthetskontroll er en forutsetning for at garantien skal gjelde.

For å sikre at en campingvogn eller bobil forblir vanntett på lang sikt, må alle Hobby-kunder fortsatt få utført en årlig kontroll hos en autorisert Hobby-forhandler, skriver Hobby i en pressemelding.

– Kundene våre er toppprioritet for oss og våre forhandlere. Den utvidede tetthetsgarantien gir våre kunder ekstra trygghet og sikkerhet for at våre campingvogner og bobiler oppfyller de høyeste kvalitetsstandardene. Den tolvårige garantien skiller oss også klart fra de fleste av våre konkurrenter, sier Hobby Internal Sales Manager Oliver Schnepel.

Hobby understreker at det er viktig med tetthetskontroller slik at eventuelle skader kan repareres så tidlig som mulig før de vokser seg større.

Skandinavisk design i Maxia van 680 ET. Foto: Produsenten.

– Ny luksuriøs bybobil
Hobby plasserer sin nye bybobil Maxia van 680 ET i den luksuriøse enden av sitt utvalg. Den er bygget på VW Crafter og er innredet i tråd med moderne skandinavisk interiørdesign med koordinerte fargevalg og minimalistiske møbler.

Den er i en liga for seg selv, skryter Hobby i en pressemelding.

Maxia van 680 ET har en bred vegg til vegg seng bak hvor du kan ligge i kjøreretningen. Senga kan sikkert romme tre personer. Kjøkkenet er plassert delvis ut foran bodelsdøra og har en praktisk lem som forlenger arbeidsflaten.

Salongen har plass til fire personer og modellen registreres også for fire personer. Sofaen har utskyvbart sete både forover og sidelengs. Noe som skal gi bedre ergonomi, lover Hobby.

Interiøret preges av lyse gråtoner og lyst tre.

Her er det vel plass til tre personer? Foto: Produsenten.

«Composition Color», Volkswagens interne radiosystem med TFT-skjerm, fire høyttalere, Bluetooth og to USB-C-porter, er en del av den omfattende multimediepakken. Den omfatter også router og ekstern takantenne for bedre tilkobling til nettet.

Maxia van 680 ET veies inn til en totalvekt på 3 500 kg, men om det skal være flere enn to personer i bobilen så ser det ut til at Hobby anbefaler å registrere den for 3 880 kg. Egenvekten er ikke oppgitt. Modellen er 684 cm lang og 204 cm bred.

Tekst: Knut Randem, Bobilverden.no

Del dette med andre:

  1 comment for “Hobby lover tetthet i 12 år

  1. Med årlig tetthetskontroll og at kundene betaler for den ( noe som burde vært betalt av Hobby) er dette god business for Hobbyforhandlere.
    Taperen er kunden.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *