Hobby lanserer bobiler på Crafter

Hobby har signert en langsiktig avtale med Volkswagen nyttekjøretøy om bruk av varebilen Crafter som basis for nye bobiler.

Bernd Löher, Hobby (t.v.) og Lars Krause, Volkswagen Commercial Vehicles signerer avtalen for samarbeidet om fremtidige bobiler. Foto: Hobby.

De første bobilene fra Hobby, basert på Crafter, vil være på markedet før året er omme. Allerede på den store bobilmessa Caravan salon i Düsseldorf i august vil de første modellene bli vist fram offentlig.

Lars Krause, styremedlem i Volkswagen Commercial Vehicles sier i en pressemelding at de siste årene har vist en konstant voksende trend når det gjelder deres bobiler.
– Det gjelder ikke bare våre California-modeller, men hele bransjen. «Van life» har blitt en genuin livsstil. Vi er derfor glade for å starte vårt samarbeid med Hobby, siden vi er sikre på at vår Crafter er et ideelt basiskjøretøy for deres bobiler.

Crafteren har med seg alle funksjonene som kundene våre allerede er kjent med fra bilen deres, og som de setter pris på – spesielt på sikkerhetsområdet. For Hobby er tiden ideell for den strategiske utvidelsen av porteføljen og for å gå inn i segmentet for premium bobiler, en av de sterkest voksende kategoriene i markedet for fritidskjøretøy, sier Bernd Löher, administrerende direktør i Hobby. Han kaller dette en “game-changer” for Hobby.

Hobby skal bygge premium bobiler på Crafter. Hva det blir får vi se i august. Foto: Volkswagen.

Tekst: Knut Randem, Bobilverden.no

Del dette med andre:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *