Hit bør du reise i sommer, ny tjeneste med tips til opplevelser

Kvebergsøya Gard ligger idyllisk til i Grimsbu i Folldal kommune, og er et av stedene i tjenesten du kan besøke. Gården har røtter tilbake til 1600-tallet og mange gamle, restaurerte bygninger og moderne fasiliteter. Foto: NAF Lokale opplevelser.

NAF har laget en tjeneste for å gjøre Norgesferien enda bedre, og vitalisere lokalsamfunnene. “NAF Lokale opplevelser” er en ny digital reisetjeneste som skal øke reiseopplevelsen langs norske veier med fokus på de virkelig lokale, autentiske perlene.

– Vi ønsker å få flere til å velge norgesferie, og når de gjør det skal de få de beste tipsene, samtidig ønsker vi å tilgjengeliggjøre lokalsamfunnene i landet, sier kommunikasjonsrådgiver i NAF, Ann Cathrin Andersen.

I sommer lanserte NAF en ny reisetjeneste, og de har valgt å starte med opplevelser langs strekningen Nasjonal turistveg Rondane.

– Det er et område med et godt utvalg av lokale, autentiske opplevelser og aktiviteter, i storslått natur, og utenfor allfarvei, sier Andersen.

NAF Lokale opplevelser gjør det mulig for lokalbefolkningen å promotere seg selv og sin næring. Det er en plattform mellom de lokale aktørene og kundene. NAF håper dette kan bidra til vekst av lokal næring og et mer bærekraftig lokalsamfunn, samtidig som folk får tilgang til de unike, lokale opplevelsene.

Mål om å ekspandere til hele landet
NAFs ambisjon er å ekspandere tjenesten på kryss og tvers av hele Norge og ta posisjonen som den samlende aktøren som gir reisende gode, lokale opplevelser langs norske veier.

– For at vi skal lykkes er det avgjørende at vi har med gode partnere på laget fra hele reiselivet. Vi er derfor stolt over å ha fått med oss blant annet Circle K og Visit Norway i en så tidlig fase, sier Andersen.

I pressemeldingen fra NAF er det ikke eksplisitt oppgitt om opplevelsene er å betrakte som annonser.

Ta en titt på NAF Lokale opplevelser her (ekstern lenke).

Pressemelding

Del dette med andre:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *