Her finner du ”alt”

Bobilen Chausson med panoramadør har fått hedelig omtale for sitt design i en kåring foretatt av Red Dot i samarbeid med Messe Düsseldorf.
Foto: Messe Düsseldorf, Constanze Tillmann.

I dag åpner Caravan Salon 2012 i Düsseldorf for folk flest. I ni utstillingshaller vil de besøkende finne 570 utstillere fra hele verden. Syv av hallene er forbehold kjøretøy. Det bør gi plass til det meste som finnes på markedet. Dagen i går var forbeholdt leverandører og presse.

Uansett hva du leter etter, du skal finne det her, lover arrangørene. Her vil de besøkende finne kjente produkter i kombinasjon med årets nye modeller. De nye modellene vises ofte her for første gang.

Modellene som vises spenner fra de mest kompakte modellene for to personer til familiebiler og bobiler i luksusklassen.

Arrangøren varsler også at nye modeller utvikles i lettere materialer slik at større bobiler får en vekt under 3,5 tonn uten å redusere komforten. Foruten nye lette design loves det også at de besøkende vil få se bobiler med hybridmotorteknologi. ”Grønne bobiler” utrustet med det mest miljøvennlige utstyret skal vise at bransjen er opptatt av at camping og bobilturisme skal bli mer miljøvennlig. Fornyelsen ligger i detaljene.

Del dette med andre: