Har solgt bobilpåbygg for 420 millioner til ubygd Tesla

Sent i år leveres kanskje den første av de nye Teslas Cybertruck. En tredjepartsleverandør av bobilpåbygg til Cybertruck skal allerede ha fått bestillinger for 420 millioner kroner.

Tilsynelatende avanserte løsninger skal gjøre det mulig å endre funksjon etter behov. Illustrasjon: Steam It Inc.

Cyberlandr er i prinsippet det samme vi har sett av påbygg til pick-uper i mange ti-år, men i tråd med Teslas Cybertruck er også Cyberlandr spektakulær.

Det er Stream It Inc som transformerer en Tesla Cybertruck til en allsidig bil med soverom, stue, kjøkken, bar og kontor/seng. Men som vi ser på illustrasjonene er dette avhengig av særegne løsninger for å forvandle boligdelen fra den ene funksjonen til en annen. Se selskapets video her:

I følge IT-avisen ser Stream It Inc for seg framtidige inntekter på 50 millioner dollar. Etterspørselen etter Cyberlandr forventes å være mer enn 10 000 enheter i 2022.

Det skal være temmelig usannsynlig at Tesla kan klare å levere så mange Cybertruck i 2022, men et annet spørsmål er hvor mange som vil betale 50 000 dollar for et så lite påbygg når Cyberlandr først materialiserer seg som et virkelig produkt.

I Norge dekker ikke påbygg til pick-up en stor del av markedet. Spørsmålet er om det vil bli mer populært om det settes på en Tesla?

Taket på bobilpåbygget er dekket av solcellepaneler. Illustrasjon: Stream It Inc.

Tekst: Knut Randem, Bobilverden.no

Del dette med andre:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *