Har du plass, kan du spare lagerleie

Mange drømmer om å ha en garasje utenfor huset der bobilen kan stå klar for bruk gjennom vinteren. Eller om du bare vil ha den under tak mens har vinterhvilen.

Har du plass og ikke vil bygge garasje? Foto: Wee.

En garasje kan være en større investering, men har du plass kan du sette opp et lagertelt i vinterhalvåret. Det kan kanskje være nesten like bra? Du har i hvert fall en snøfri bobil om du vil ut på tur.

Netthandelen Wee, som inngår i WeeGruppen, lanserer nå et nytt lagertelt som passer både for bobiler, båter og andre gjenstander du vil beskytte mot værgudene.

Dette lagerteltet er utviklet med kraftig duk i PVC (900 g), og holdes oppe av solide, galvaniserte stålrør – noe som gjør at den tåler skikkelig vinterær. Vinkelen på taket sammen med den glatte duken at all snø enkelt renner av og ikke belaster konstruksjonen, hevder Wee i en pressemelding.

Garasjeteltet festes i bakken ved hjelp av jernbolter, og skal i følge Wee være enkelt å montere. Dette teltet har målene 4 x 8,5 x 4 meter og bør passe til de fleste bobiler.

For dette teltet må du ut med 32 store lapper, så kan du selv regne prisen opp mot leie av lagerplass eller bygging av garasje. Det finnes for øvrig flere slike lagertelt på markedet.

Tekst: Redaksjonen

Del dette med andre:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *