Gratulerer med dagen!

Ja, vi er så freidige at vi gratulerer oss selv med dagen. I dag er nemlig Bobilverden.no 10 år! Men gaven er det du som får.

Vi takker alle lesere og annonsører for 10 innholdsrike år, sier redaktør Knut Randem. Foto: Ellen Randem.

Da vi startet opp fagbladet Bobilverden.no og oppslagsverket Bobilplassen.no i 2012 var dette tanker vi hadde hatt over lengre tid. Det var imidlertid først i 2012 vi fikk ledig tid i vårt firma til å sette av plass til noe vi kunne drive med i ledige øyeblikk, sa vi den gangen.

Det ble som å plassere en gjøkunge i reiret. En etter en ble andre kunder fortrengt til fordel for økt engasjement i fagbladet og oppslagsverket. Vi vil jo gjøre en skikkelig jobb. Selv om det ikke var så lønnsomt, men morsomt har det vært.

Bobilplassen.no ble startet først – 19. juni 2012 var den på lufta. Vi måtte jo få den i gang før sommerferien! Vi kaller den originalen.
De senere årene har det kommet til flere konkurrenter. Og flere av dem har tunge investorer i ryggen. Investorer som på et eller annet vis skal ha avkastning av investeringene sine. Det har ikke vi.

Fagbladet Bobilverden.no var klart for lansering i dag for 10 år siden. Vi var unike og startet forsiktig med få publiseringer i uka. Siden har vi økt jevnt og trutt.

I dag er vi et fagblad som holder den journalistiske fanen høyt og får respekt i bransjen. Uten avhengighet eller forpliktelser overfor andre, kan du alltid stole på at vi gjør vårt arbeid uten bindinger.

Vi skulle gjerne gjort mer, men vi ønsker også å være et gratis tilbud til deg i bobil og for bransjefolk. Vi har flere ganger vurdert å legge bladet bak en betalingsmur for å kunne utvikle det videre. Hver gang har tanken blitt avvist.

Gaven
Vi har gjennom årene fått flere spørsmål om å få Bobilverden.no i en app. Så vår gave til de av dere som foretrekker en app framfor nettleseren: Bobilverden som app.
At Bobilverden.no nå også blir tilgjengelig gjennom en app endrer ikke at du kan fortsette å lese oss som før med nettleseren din. Det er det samme innholdet begge steder.

Bobilverden.nos app finner du her for iPhone og her for Android. Bobilplassen.no har også fått en app. Gå hit og skroll litt ned så finner du direktelenker til nedlastingen. Begge appene er gratis, men vi håper du viser annonsørene en smule oppmerksomhet.

Om et par uker er det tid for Caravanmessen på Lillestrøm utenfor Oslo. Dette er bransjens største utstillingsvindu i Norge. Bobilverden.no har i alle år vært til stede og i flere år har vi hatt en slags ministand i vrimleområdet. I år slår vi på stortromma i anledning de 10 årene og flytter inn i hall C. Der finner du oss på stand C01-10. Stikk gjerne innom og slå av en prat enten du har tips, kjeft eller ros å dele ut.

Knut Randem
ansvarlig redaktør
Bobilverden.no

Del dette med andre:

  8 comments for “Gratulerer med dagen!

  1. Gratulerer så mye med 10 år 🎉🎊🎉🎊😊
    Håper på maaange flere. Vi ses på messen. 👍😊

  2. Gratulerer med dagen!
    Takk for mye nyttig informasjon så langt – håper det fortsetter lenge🍾😊

  3. Hjertelig til lykke med tiårsjubileet.Jeg ser fram til nye ti år med gode reportasjer om det nye som skjer på bobilfronten, gode reisereportasjer og innsiktsfulle artikler om tekniske temaer som vedrører bobil.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *