Gratis kommunal bobilplass!

Tett på sentrum i Kvinesdal. Foto: Kvinesdal kommune.

Det er stor forskjell på norske kommuners tilnærming til oss i bobil. Fra de som vil dytte oss inn på en plass for langt fra sentrum til de som tar seg fett betalt. Denne Sørlandskommunen har etablert et gratis tilbud for besøkende i bobil. Og det ganske nær sentrum.

I dag har Kvinesdal kommune i Vest-Agder offentliggjort at deres nye tilbud til besøkende i bobil er åpnet. Ikke bare er plassen gratis, men det er også strømmen, tømmestasjonen og toalettene du kan benytte utenfor Kvinahallen på dagtid. Skal du dusje betaler du kr 35 for å gjøre det i Kvinahallen.

Bobilplassen ligger like ved brua over elva mellom Kvinahallen og Kvinaparken. Åpningen av plassen skjer akkurat tidsnok til feriesesongen tar til for alvor.

Vi legger stadig til nye bobilplasser og tømmestasjoner på Bobilplassen.no, men dette tiltaket synes redaksjonen fortjente litt ekstra oppmerksomhet.

Tekst: Knut Randem, Bobilverden.no

Les også: Se oppføringen med kart på Bobilplassen.no

Del dette med andre:

  6 comments for “Gratis kommunal bobilplass!

    • Eiern av plassen bestemmer. Og her står det at det er for bobiler. Så da er det for bobiler og ikke campingvogner.

  1. Et eksempel til etterfølgelse. I Lund kommune har de ikke forstått viktigheten av slike tiltak. Her gjør de alt de kan for å holde bobiler borte. Jeg viser her til avisartikler om bobilparkering på Malånå på Moi.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *