Göta kanal utvider med flere bobilplasser

Bobilplassene ved Göta kanal er populære og ofte fulle. Kanalselskapet melder nå at de har etablert en ny bobilplass ved Sjøtorp.

Göta kanal har blitt en populær destinasjon. Foto: Oskar Lüren.

Den store etterspørselen etter bobilplasser i Sjøtorp, ved kanalens start fra Väneren, har utløst en utvidelse av kapasiteten. En ny bobilplass får plass til 20 bobiler. Alle får tilgang til strøm, dusj og toalett.

Prisen blir den samme som for de øvrige plassene på Sjøtorp og billetten betales i butikken Sjötorp Livs.
– Etterspørselen etter bobilplasser i Sjötorp har lenge vært større enn kapasiteten så denne satsningen blir et meget godt tilskudd til den allerede eksisterende bobilplassen i Sjötorp, sier Roger Altsäter, administrerende direktør i AB Göta kanalbolag.

Göta kanal har blitt en viktig bobildestinasjon. Roger Altsäter mener det kommer av at mange bobileiere tidligere har hatt båt.

Den nye bobilplassen i Sjötorp ligger på nordsiden av kanalen ca 200 meter fra gjestehavnen og serviceanlegget. Prisen er kr 200 per natt.

I Sjøtorp finnes også anlegg for tømming av toalett og spillvann samt fylling av rent vann.

På bobilplassen i Lyrestad har plassene blitt oppgradert med strøm.

Tekst: Knut Randem, Bobilverden.no

Les også: 12 bobilparkeringer langs Gøta kanal

Del dette med andre:

  6 comments for “Göta kanal utvider med flere bobilplasser

 1. De prisene som står på de forskjellige plassene må være feil. Det vel gamle priser. Sist vi sto i Hajstorp betalte vi 200 kr. og det er 16 plasser alle med strøm.

  • Informasjonen i en artikkel er alltid slik det var da den ble skrevet. Sjekk alltid dato for når ting er skrevet.

 2. “I Sjøtorp finnes også anlegg for tømming av toalett og spillvann samt fylling av rent vann”
  Helt fullstendig misvisende opplysning. Er der nå, påske 2022, og her er det ingen slike anlegg. Det er tilgang til dusj/toalett for den plassen som ligger helt inntil kanal på nordsiden og vest for “Vaffelstugan”. Ingen tilgang til tømming av toalett eller gråvann overhodet. Strøm kun 6A på alle uttak unntatt 2 stk.
  Nyplanert plass på motsatt side av butikken har kun strøm. Ingen mulighet for vann/gråvann/toalettømming. Særledes lite fasiliteter for bobilfolket i Sjøtorp. For 200-225 får du knapt noe tilbake. Søppelcontainer er også fraværende.
  Oppsummert: oppskrytt sted på denne siden. Ikke forvent stort. Butikken er også stengt til slutten av april. Baltazar kaffe/restaurant, med god mat forresten, åpner for sesongen på langfredag. 12-16 er tidene.
  Mvh Jan Wold

  • Informasjonen i denne artikkelen er hentet fra en pressemelding fra Gøta kanal. Vi går normalt ut i fra at de vet hva de kan tilby i sesongen. Artikkelen er likevel 3 år gammel og vi skal ikke se bort i fra at ting kan ha endret seg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *