Göta kanal åpner sesongen

I dag innvier Göta kanal årets sesong. Etter en lang vinter er det igjen tid for å åpne kanalen og fylle den og omgivelsene med båter og aktiviteter. Besøkende i bobil har mange muligheter langs kanalen.

Det blir både musikalske og andre opplevelser langs kanalen. Foto: Göta kanal.

I 1832 ble Göta kanal innviet i Mem. Nå åpnes slusene igjen på samme sted, denne gangen for sommersesongen 2023.

– I år har vi satset mye på et enklere og mer variert opphold på Göta kanal. Vi innvier Göta Kanals sykkelvei som en av landets syv offisielle. Med det styrker vi vårt allerede etablerte tilbud til syklende besøkende, sier Roger Altsäter, administrerende direktør i Göta kanalselskap i en pressemelding.

– Vi ser en trend i at besøkende ønsker å skape unike opplevelser. Med muligheten til å skreddersy opplevelsen sin, kan besøkende lytte til førsteklasses musikk, bo på designerhoteller, lære mer om whisky og ta en klassisk båttur på én tur.

Göta Kanalbolags store drivkraft er å hele tiden utvikle vår destinasjon, og å gjøre Göta Kanal enda mer tilgjengelig for våre besøkende. Derfor lanseres en helt ny destinasjonsplattform, akkurat i tide til årets kanalsesong, hvor besøkende kan bestille hundrevis av opplevelsene som finnes langs Göta kanal.

I tillegg til musikk og whiskysmaking er det også mulighet for å smake på Klosterbryggeriets Göta kanaløl, guidede turer på Vadstena slott eller andre steder langs kanalen. Og for de kjærlighetssyke – muligheten for drop-in bryllup, for å nevne noen eksempler. Kort sagt har årets utvalg noe for enhver smak.

Og om du vil ha med deg noen høydepunkter langs Göta kanal i 2023:
Benjamin Ingrosso, Lokverkstan Motala 28. juni
Lasse Stefanz, Lokverkstan, Motala 12. juli
Drop in vigsel, Kanalmagasinet, Mem 5. juni
Forsviksdagarna, Forsvik 2. juli
Kling, ett liv for glass, hamnen Forsvik premiär 22. juli
Bryggfesten, hamnen, Forsvik, 29. juli
Veronica Maggio, Lokverkstan, Motala 4. august
Hellacopters & The Nomads, Lokverkstan Motala 11 augusti
Carola, Vadstena slott, Vadstena 12 augusti

Det er en rekke bobilplasser langs Göta kanal.

Tekst: Redaksjonen

Del dette med andre:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *