Gode campingplasser for 160 kroner døgnet

Om reisemålet passer for deg, får du god pris utenfor de tre sommermånedene. Foto: First Camp.

Er du mye på farten om våren og høsten og kan planlegge hvor du reiser i Sverige, Danmark og Tyskland? Da kan du få gode overnattinger til mindre enn det en bobilplass ofte koster. Det er bare en hake med tilbudet.

Det er kjedene First Camp og Regenbogen som har dette tilbudet for gjester som reiser utenfor den heftigste sommersesongen. Men du må betale på forskudd, og du må kjøpe ti overnattinger.

Dissse plassene i Sverige, Danmark og Tyskland omfattes av tilbudet. Illustrasjon: First Camp.

First Camp forteller i en pressemelding at de hadde stor suksess med sin ”campingturbillett” i fjor. Tilbudet gjelder på 24 campingplasser i de tre landene. Billetten eller klippekortet koster 1600 SEK, gjelder for ti overnattinger og må kjøpes på forhånd på en av de tilknyttede campingplassene.

Klippekortet du kjøper kan benyttes på alle First Camps og Regenbogens anlegg i månedene januar til mai og fra september til desember. Ikke alle deres campingplasser har så lang sesong, men noen er helårsåpne.

Norske Bestcamp er fra i år med i campingalliansen som i 2016 ble etablert mellom First Camp og Regenbogen. Bobilverden.no har spurt markeds- og salgssjef Gustaf Söderbaum i First Camp om dette tilbudet også vil omfatte den norske kjeden.
Like før påske var det fortsatt ingen avklaring om norsk deltakelse i tilbudet. Men det kan komme senere i år eller i 2019, forteller han i en epost til Bobilverden.no.

Tekst: Knut Randem, Bobilverden.no

Les også: Norge med i Europas største campingallianse

Del dette med andre:

  2 comments for “Gode campingplasser for 160 kroner døgnet

  1. Hvis en planlegger å ligge i 10 dager eller mer på en av tilknyttede campingplassene er det i grunnen et ganske godt tilbud sammenlignet med normalprisen fra SEK 250 og oppover.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *