Globecar i nytt forhandlernett

Foto: Leverandør

Globecar skal selges sammen med Dethleffs og Sunlight. Foto: Leverandør

Fra 1. januar 2014 blir det mulig å kjøpe Globecar gjennom det samme nettverket som forhandler Dethleffs og Sunlight i Norge, Sverige og Danmark. Dette er bobiler som konkurrerer om en tredjedel av markedet for bobiler i Europa.

Caravan Nord ApS har fra tidligere agenturet for Norge, Sverige og Danmark for Dethleffs og Sunlight. Nå har de også inngått agenturavtale med Pössl om salg av deres merke Globecar i de samme landene.

Avtalen kommer som et resultat av forespørsler fra forhandlerne om leveranser av Globecar, som produseres på Dethleffs fabrikk i Isny. Bilene produseres i den samme gode kvaliteten som Dethleffs øvrige produkter, melder Caravan Nord.

– Vi betrakter dette som et stort skritt i retning av å kunne tilby forhandlerne et helt sortiment, sier Jan Kaspersen i Caravan Nord ApS.
– Vi gleder oss til å komme i gang og arbeider hardt for å få det meste ut av sesongen 2013/14.

Caravan Nord skriver i en pressemelding at denne biltypen nå er svært aktuell fordi dette segmentet utgjør så mye som 33 prosent av den samlede produksjonen av bobiler i Europa.

Alt på et sted
Med den nye samarbeidsavtalen har det nå blitt mulig å tilby bobiler i tre ulike segmenter fra Dethleffs, Sunlight og Globecar. Det skal forhandlerne merke synergieffekten av.
– Med denne kontrakten har vi fått et komplett sortiment og kan tilby forhandlerne en komplett produktpallett, sier Jan Kaspersen. Han sikter til Dethleffs med de store bobilene fra Trend til Premium Liner, Sunlight i det rimeligere prissegmentet og Globecar for de som ønsker en liten, kompakt og fleksibel bil som kan brukes overalt.

Del dette med andre:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *