Framtidens bobil. Se på detaljene

Bobilene vil, som alt annet, endre seg over tid. Utviklingen går ofte umerkelig og oppfattes kanskje som ulidelig langsom. Sjelden presenteres store vyer for hvordan framtiden vil bli. Derfor blir det lagt merke til når en stor bobilprodusent tar fram en konseptbil for å vise hvordan det kan bli.

Bobilverden.no var tilstede da Hymer avduket sin visjon for framtiden. De kalte det Vision Venture. Du kan lese vår artikkel og se våre bilder her.

Hymer har også offentliggjort denne animasjonsvideoen som viser konseptets ideer med mange spennende detaljer:

Vision Venture er laget i samarbeid med BASF og er bygget på Mercedes Benz chassis. Hymer ser egentlig ikke så langt framover. Dette er slik produsenten ser for seg at en moderne bobilreise kan se ut i 2025. Legg vekt på “kan”. En konseptbil bygges som regel kun i et eksemplar – eller svært få eksemplarer. Da er det gjerne for å teste ut hvordan materialer og teknikk spiller sammen. Hvilke elementer som implementeres i nye modeller vet trolig ingen i dag.

Det eneste som er temmelig sikkert er at du ikke vil se en brå overgang til revolusjonerende nyheter fra det ene året til det andre. Kundene skal jo også venne seg til dem…

PS
Hymer har også vyer lenger inn i framtiden, men de er ikke omsatt i så konkrete prosjekter som dette. Men du kan se deres framtidsspekulasjoner for tiden etter 2030 her:

Tekst: Knut Randem, Bobilverden.no

Les også: Framtids-Hymer med takterrasse

Del dette med andre:

  1 comment for “Framtidens bobil. Se på detaljene

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *