Fortsetter veksten, kjøper sin 64. campingplass

First Camp fortsetter veksten gjennom stadig nye oppkjøp. Med sitt foreløpig siste oppkjøp styrer kjeden 64 destinasjoner.

Foto: Sjöstugans Camping blir First Camps 64. campingplass. Foto: Foto: Sjöstugans Camping.

Den svenske kjeden vokser gjennom oppkjøp og har nå kjøpt sin 51. campingplass i Sverige. Det nye tilskuddet er Sjöstugans camping i Älmhult. First camp eier ti campingplasser i Danmark og tre i Norge. Det uttalte målet er å vokse til ti campingplasser i Norge i løpet av få år.

– Sjöstugans Camping er en populær campingplass som vi er veldig glade for å ønske velkommen inn i First Camp-familien. Campingplassen ligger sentralt til i Älmhult, en spennende og attraktiv by hele året, og har vunnet flere priser for sin vakre beliggenhet med utsikt over innsjøen Möckeln. Destinasjonen kompletterer vårt eksisterende tilbud meget godt og er godt besøkt av både turister og bedrifter. Vi er glade for å kunne tilby enda en campingplass i Småland, sier Ola Bååth, investeringssjef i First Camp i en pressemelding.

Sjöstugans Camping er åpen hele året og har rundt 130 campingplasser, 20 hytter, konferansefasiliteter for inntil 70 personer og en restaurant som drives i ekstern regi. Campingplassen ligger rett ved stranden og har et stort utvalg av aktiviteter som kanoer og kajakker, eventyrgolf, badestamp og båtutleie for fiske. First Camp planlegger å overta campingplassen i februar 2023.

Sjöstugans camping omsatte i 2022 for cirka 10 millioner SEK.

Tekst: Knut Randem, Bobilverden.no

Del dette med andre:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *