Fornyet Magic

Dethleffs Magic Edition har fått en større oppgradering etter fem år. Foto: Knut Randem.

Dethleffs Magic Edition har fått en større oppgradering etter fem år. Foto: Knut Randem.

Den har vært på markedet i fem år. Nå får den en solid fornyelse før den kommende sesongen. Det forteller Jan Kaspersen i Caravan Nord Aps. Og bobilen han snakker om er Dethleffs Magic Edition.

Den midtstilte dobbeltsenga kan heves for å få bedre plass i garasjen. Foto: Knut Randem.

Den midtstilte dobbeltsenga kan heves for å få bedre plass i garasjen. Foto: Knut Randem.

I 2017-drakt kommer Magic Edition i følge Dethleffs med et helt fornyet konsept. Den har to innredningskonsepter med hhv QB, midtstilt dobbeltseng og enkeltsenger som kan slås sammen til en stor dobbeltseng. Begge innredningene leveres i både hel- og halvintegrerte bobiler.

– Den gamle Magic Edition var fem år. Utviklingen går så kjapt at en modell som har solgt godt i to, tre år kan få full stopp det fjerde året. Trendene skifter og kundene vil ha det som er mest oppdatert.
– Den nye utgaven er ingen kopi, men ser riktig smart og moderne ut, sier Jan Kaspersen.

Magic Edition er en luksusmodell som vil skille seg ut i mengden. Moderne design, litt luksusfølelse og en utvidet utstyrspakke skal sørge for det, mener Dethleffs.

Enkeltsengene er plassert høyt for å gi god plass i garasjen. Nå kan også den midtstilte senga heves for å få bedre plass i garasjen når det er behov for det. Dermed får syklene plass i garasjen.
Modellene med midtstilt seng har separat dusj og vask/toalett mens modellen med enkeltsenger har variobad hvor veggen svinges over slik at vasken gjemmes når du skal dusje. Dette er en løsning Dethleffs var tidlig ute med.

Kjøkkenet har tre kokebluss på rekke. Foto: Knut Randem.

Kjøkkenet har tre kokebluss på rekke. Foto: Knut Randem.

Overskapene er i hvit høyglans mens fargene ellers holder en mer klassisk stil.
På kjøkkenet er det valgt en komfyr med tre bluss etter hverandre. Det gir bedre plass foran på benken. Kjøl/frys er på hele 190 liter.
I salongen er det en L-sofa og et ekstra sete ved siden av inngangsdøra. Her kan det leveres både stoff og skinn. Den indirekte belysningen er selvfølgelig i LED.

Salong med L-formet sofa og stort bord. Foto: Knut Randem.

Salong med L-formet sofa og stort bord. Foto: Knut Randem.

Dethleffs skryter også av sine madrasser. De er EvoPoreHRC-madrasser med ergonomisk oppbygging. Bobilverden har ikke prøveligget, så det må vi bare stole på at dette er bra.

Av andre detaljer framheves gassflasker som kan trekkes ut på skinne, bred inngangsdør på 70 cm, trefri konstruksjon i Lifetime plus, robuste GRP-plater som skal beskytte taket og undergulvet mot skader fra hhv hagl og steinsprut, LED kjørelys og et oppdatert ytre design. Under panseret er det en ny euro 6 motor på 2,3 liter med 130 hk.

Scandinavian Magic
De skandinaviske utgavene av Magic Edition leveres med Truma Combi 6 med elektrisk gulvvarme, men kan også leveres med Alde og vannbåren varme over og under gulvet.
I Scandinavian Magic er også sykkelstativ og markise inkludert.

Magic Edition har også ny front. Foto: Knut Randem.

Magic Edition har også ny front. Foto: Knut Randem.

De halvintegrerte modellene kan registreres under 3500 kg (3850 kg med Alde) mens de helintegrerte kan registreres for en totalvekt på 4250 kg. Opplysninger om egenvekt foreligger ikke i øyeblikket.

Jan Kaspersen forteller at de halvintegrerte utgavene er 741 cm lange og koster fra 858.000 kroner. De helintegrerte er to centimeter kortere og koster fra 995.000 kroner. Dette er priser levert i Norge.

– Vi viser alle nyhetene på Caravanmessen på Lillestrøm i september, lover Kaspersen.

Del dette med andre:

  4 comments for “Fornyet Magic

    • Litt usikker på hva du mener. Dersom du er leverandør og har nyheter, kan du sende en pressemelding til adressen gitt under «Om» i menyen. Den blir så vurdert av redaksjonen. Dersom du ønsker nyhetsbrev i epost, bestiller du det her: http://www.bobilverden.no/nyhetsbrev

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *