Forlik om for tung bobil

Forhandleren tapte i tingretten og anket sak om for tung bobil til lagmannsretten. Konflikten ble i steden avgjort ved forlik.

Kjell Sverre Jakobsen har inngått forlik før ankebehandling i lagmannsretten. Foto: Privat.

Kjell Sverre Jakobsen vant i Namsos tingrett da han gikk til sak mot Namsen Auto AS for å få hevet kjøpet av en Kabe i910 Imperial 2018-modell han kjøpte ny av forhandleren. Bobilverden.no har tidligere omtalt dommen her.

Bobilverden.no har tidligere omtalt her at forhandleren valgte å anke saken til lagmannsretten. Det ble ingen dom i lagmannsretten. Partene har i steden inngått forlik. Forliket innebærer at forhandleren har tatt bobilen tilbake fra kunden.

Det er Motor som omtaler saken i dag. Ingen av partene har ønsket å kommentere saken overfor bladet utover at bobilen er kjøpt tilbake av forhandleren. Bladet forteller at bobilen er lagt ut for salg med endrede spesifikasjoner, vekter og pris.

Tekst: Knut Randem, Bobilverden.no

Del dette med andre:

  2 comments for “Forlik om for tung bobil

  1. Har en KABE BOBIL OPPRINNELIG KJØPT I NAMSOS ZX66083. SOM JEG KJØPTE I BODØ FOR 2 ÅR SIDEN. SER AT DERE SELGER EN KABE BOBIL BYGD PÅ MERSEDES SPRINTERSITT SKJASSIS KAN TENKE MEG Å KJØPE DENDERSOM dere tar min gamle bobil i bytte. Mellomlegg-prisen vil være avgjørende om jeg bytter.
    Hilsen Stener Moan 9350 Sjøvegan telefon 90827053
    E-post Stener-m@online.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *