Forhandler: Vi skal ikke legge ned

Forhandleren leier ut en etasje for å tilpasse seg markedet, men ryktene går om nedleggelse. Vi satser videre, sier daglig leder.

Sverre Olsen i Tellus Råde leier ut en etasje i det store anlegget. Han forsikrer om at det ikke betyr nedleggelse, men fornuftig bedriftsøkonomi i dagens marked. Arkivfoto: Knut Randem.

– Det har kommet oss for øre at det sirkulerer rykter om at Tellus Østfold AS skal legge ned. Vi ønsker å forsikre våre kunder, partnere og ansatte om at disse ryktene er fullstendig grunnløse. Vår virksomhet er sterk, og vi har ingen planer om å avvikle, sier daglig leder Sverre Olsen i en pressemelding.

Tellus Østfold har et av landets største anlegg for salg av bobiler og campingvogner. Nå leier de ut den ene etasjen på 3 000 kvm. Da startet ryktene om nedleggelse, forteller Olsen.

– I dagens svake marked blir anlegget for stort og kostbart. Som mange andre bedrifter tilpasser vi oss de økonomiske utfordringene vi står overfor. For å sikre en bærekraftig drift, har vi besluttet å leie ut andre etasje av vårt bygg i Råde. Vi står overfor økte kostnader grunnet høyere renter, økte euro kurser og dyrere strøm samtidig som etterspørselen etter produktene vi selger har falt i takt med økte renter og svekkelse av den norske kronen. Dette berører hele caravanbransjen.

Denne plakaten har fått ryktene til å gå, forteller Olsen.

– Til tross for disse utfordringene, kan vi stolt meddele at de fire første månedene av året har gitt oss rekordomsetning – det høyeste nivået vi har sett siden 2019. Dette viser at kundene våre har tillit til Tellus Østfold og ønsker å handle med oss, forteller Olsen.

– Vårt hovedmål er å sikre arbeidsplassene hos Tellus Østfold AS. Dette oppnår vi best ved å redusere kostnader og effektivisere driften, sier Olsen og fortsetter:

– Våre ansatte har en solid base av bransjeerfaring og kunnskap som vi verdsetter og ønsker å ivareta.
– For å møte den økende etterspørselen i markedet, søker vi nå etter to nye teknikere til vårt caravanverksted. Dette er en del av vår satsing på å styrke servicemarkedet og sikre god service til våre kunder.

Tekst: Knut Randem, Bobilverden.no

Del dette med andre:

  1 comment for “Forhandler: Vi skal ikke legge ned

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *