Forhandler satser for framtiden

Selv om markedet er tregt bygger forhandleren nytt. Vi bygger for framtiden, sier daglig leder, som kom ut av fjoråret med godt resultat.

I 2020 flyttet Bobilsenteret Namsos inn i nytt bygg. Nå bygger de nytt i Bodø. Foto: Knut Randem.

– Når vi ser hvordan markedet er, så er vi godt fornøyd med det økonomiske resultatet av fjoråret, sier daglig leder Jan Frode Kveli i Bobilsenteret Namsos. Avdelingene i Namsos og Bodø omsatte i 2023 for om lag 214 millioner kroner og fikk et overskudd på drøyt 3 millioner kroner.

Virksomheten er utvilsomt størst i Namsos der de har 15 ansatte. Bodø er langt mindre med 5 ansatte, men det er her forhandleren nå satser 9 millioner kroner på tre nye verkstedlinjer.

– Vår avdeling i Bodø har bare hatt et verkstedløp og får nå tre nye. Det gamle verkstedet blir gjort om til utleveringshall, forteller Kveli. Den nye verkstedbygningen nærmer seg ferdigstillelse. Med den på plass vil vi få et skikkelig servicesenter også i Bodø, mener han.

Bobilsenteret Bodø får tre nye verkstedløp. Det nåværende verkstedet blir utleveringshall. Foto: Bobilsenteret.

I Namsos flyttet Bobilsenteret inn i et nybygg på 3 600 kvm i 2020.

Kveli forteller at de to avdelingene i fjor solgte ca 260 enheter av bobiler og campingvogner, nytt og brukt. Selv om markedet har vært slapt så har det ikke vært nødvendig å permittere noen ansatte. Verkstedene har endatil hatt mer enn nok å drive med.

I Namsos har Bobilsenteret nylig blitt ny forhandler av Rapido. Begge avdelinger selger Frankia, Rapido, Pilote, Malibu, Roller Team og Pössl. Dermed dekker de ulike segmenter i bobilmarkedet. Begge avdelingene selger også campingvogner.

Tekst: Knut Randem, Bobilverden.no

Del dette med andre:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *