Forhandler fra båt til bobil

Laika Kreos er en av modellene Bergen Marine AS skal forhandle. Foto: Laika.

Laika Kreos er en av modellene Bergen Marine AS skal forhandle. Foto: Laika.

Nå har nok ikke Bergen Marine AS tenkt å slutte med båtsalget, men de utvider produktspekteret og blir forhandler av bobiler fra Abobil.no AS. Kommende helg er det åpningshelg med representanter for importøren til stede.

Bergen Marine AS er en av landets største forhandlere av båter til fritidsmarkedet og utvider nå sitt varespekter til «båter» på hjul. Det er Laika og Benimar som skal gjøre det mulig for bedriften å tilby fritidsprodukter for bruk hele året – også i vintersesongen når båtmarkedet ikke er like aktivt. De to merkene Laika og Benimar skal enkelt kunne brukes i den kalde perioden også.

– Helgen 22. – 24. november blir vår åpningshelg for bobiler. Da er også importøren tilstede med seks bobiler, forteller daglig leder Jonas Gams Steine i Bergen Marine AS. De vil senere ha de mest populære modellene i sin utstilling. Importørens lager vil også være tilgjengelig for raskere levering.

– Vi har eget verksted og der har vi personell som kan bobil. Mange av systemene i båt og bobil har dessuten mye til felles.

Steine forteller at det hos dem blir  mulig å bytte inn båt med bobil – eller omvendt. Når de har kommet godt i gang som forhandler av bobiler vil de også vurdere å ta inn ytterligere bobilmerker.

Del dette med andre:

  1 comment for “Forhandler fra båt til bobil

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *