Forhandler er konkurs, kundene beroliges

I går leverte styret selskapet til skifteretten. Det var ikke lenger grunnlag for drift i Vest Auto Caravan og åtte ansatte mister jobben. Kundene beroliges av produsentens nordiske representant.

Trist budskap på selskapets hjemmeside.

Selskapet har over tid hatt problemer, og kilder sier til Bobilverden.no at det ikke ble kjøpt inn nye modeller til 2020. Vest Auto Caravan var forhandler av Rimor, Challenger og for noen år siden også en av de største Pilote-forhandlerne i Europa. De var fortsatt forhandler av Pilote ved konkursen.

Lars Jarlerud, som er nordisk agent for Pilote, beroliger kunder med garant- og reklamasjonssaker at disse vil bli håndtert av andre forhandlere.

– De blir ikke overlatt til seg selv, men det kan bli lenger å reise til andre forhandlere for å få utført garantiarbeider, sier Jarlerud.

– Vi skal styrke vårt forhandlernett spesielt i Sør-Norge og komme tilbake til der vi var for noen år siden. Planen er at Vikene AS skal bli ny forhandler i området Vest Auto Caravan dekket, forteller Jarlerud.

Vikene AS drives av Trond Inge Vikene som inntil for et år siden arbeidet i Vest Auto Caravan, som han har vært med på lede siden starten i 1995.

– Jeg startet for meg selv for å trappe ned, men nå øker det voldsomt, sier Vikene til Bobilverden.no.
Han er forhandler av Rimor og Pilotes luksusmerke LeVoyageur. De har også bestilt inn Pilote for 2021 og skal altså bli offisiell forhandler av merket. Det siste året har han kjøpt noen biler fra Vest Auto Caravan og solgt disse.

Vikene blir den nærmeste lokale forhandleren for kundene, men han forteller at med to mann har han hverken kapasitet eller plass nok til å overta alle kundene etter Vest Auto Caravan.

Tekst: Knut Randem, Bobilverden.no

Les også: Bobilkjede overtar etter Vest Auto

Del dette med andre:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *