Forhandler dobler i Brumunddal

Høisveen Caravan utvider kapasiteten både i utstilling og verksted. Faksimile av h-a.no

Verkstedkapasiteten er et av de viktigste kriteriene for videre vekst og kundetilfredshet. Forhandleren i Brumunddal investerer 2,5 millioner kroner i utvidelser av lokaler som har vært for trange. 

– Bobil- og campingvognmarkedet vokser, men våre arealer har vært en begrensning for vekst de siste par årene. Vi har rett og slett hatt det litt for trangt, sier daglig leder Svein Wold Hansen i Høisveen Caravan AS til lokalavisa HA (Hamar Arbeiderblad).

Nå utvider de med lokaler som ligger vegg i vegg med eksisterende lokaler langs E6. Det investeres i samarbeid med gårdeieren.

Svein Wold Hansen beskriver tre viktige tiltak for å kunne ta del i veksten i markedet. I mai åpner de en større innendørs utstillingshall. Oppstillingsarealet ute er utvidet tidligere, men denne våren planeres ytterligere areale for oppstilling.
Det tredje tiltaket går ut på å gjøre verkstedet mer enn dobbelt så stort.

– Nettopp verkstedet vårt er viktig for videre vekst. Vi må være rustet til å kunne yte den service våre kunder har krav på, sier Wold Hansen. Han vil ta sine andeler i det økende markedet.

Del dette med andre:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *