Forhandler i Ålesund kjøpt av (Sørlandets) Caravansenter

Daglig leder Roar Nerland i Skorpen og Myren Bil AS har latt seg kjøpe opp av Caravansenter Holding AS.

Caravansenter Holding AS, som eier Sørlandets caravansenter og Bobilnord-selskapene, overtar sin syvende forhandler. Denne gangen i Ålesund. I forrige uke fikk konsernet ny sjef og forbereder ytterligere utvidelser både i Norge og Sverige.

Det er Skorpen og Myren Bil AS i Ålesund som nå er overtatt av Caravansenter Holding AS. De blir dermed den nyeste av foreløpig syv avdelinger i kjeden.

Driften fortsetter inntil videre med eksisterende markedsnavn, og det planlegges økte investeringer i både personell og anlegg.

– Skorpen og Myren Bil blir en viktig forhandler for oss i et stort regionalt bobil- og caravanmarked, og vi gleder oss over å ha fått flere dyktige medarbeidere med på laget. Med overtakelsen i Ålesund har vi enda et godt servicepunkt å tilby våre kunder i Norge, sier konsernsjef Bengt Heggertveit i Caravansenter Holding i en pressemelding i dag.

Daglig leder Roar Nerland i Skorpen og Myren Bil er også godt fornøyd:
– Med salget til Caravansenter Holding får vi bli med på en spennende reise sammen med noen av bransjens mest erfarne og profesjonelle aktører, fastslår han.

Caravansenter Holding eier Sørlandets Caravansenter og Bobilnord-selskapene, og eies med 2/3 av Adolfsen Group og 1/3 av tidligere eiere av Sørlandets Caravansenter.

Les også: Skal utvikle ny bobil- og caravankjede i Norden

Del dette med andre:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *