For første gang på Caravanmessen

Trigano-gruppen har mange merker og ikke alle er like godt kjent i Norge. Autostar er en av dem. Merket kom tilbake til Norge for et par år siden. Nå blir merket vist på Caravanmessen for første gang. Bobilverden.no har tittet nærmere på en av dem.

Autostar Passion I 720SUA har mange muligheter for å komme inn i garasjen. Foto: Knut Randem.

Autostar har produsert bobiler fra 1974 og har siden 1986 hatt det navnet de i dag bærer, forteller Georges Le Roy, teknisk ansvarlig ved Autostars fabrikk i Bretagne.

Autostar vises i fem utgaver på Caravanmessen. Felles for alle er at de bygges på Fiat og AL-KO og har Alde oppvarming. Modellene som står på utstillingen har alle Fiats gamle euro 6b-motor med automatgir. De er derfor meget hyggelig priset, framholder Tor Alvern i Abobil.no.

Det norske markedet foretrekker i hovedsak automatgir i bobiler, men Fiat har fortsatt leveringskø av sin nye euro 6d-temp-motor med automatgir. Den skal komme i løpet av høsten og blir da tilgjengelig i Autostars modeller.

Passion I 720SUA har rundsitter bak med senkeseng over. Foto: Knut Randem.

Modellen Passion I 720SUA regnes som en nyhet med sin nye sofaløsning bak. Der er det nemlig en rundsitter. I tillegg er det en ordinær salong foran. Over begge sittegruppene er det en elektrisk styrt senkeseng.

Sittegruppen bak er trukket litt fram slik at den ikke stjeler for mye plass fra garasjen. Bak sofaryggen har de derfor funnet plass til to oppbevaringsrom til småting du vil ha tilgjengelig.

Også over sittegruppen foran er det en senkeseng. Foto: Knut Randem.

Modellen leveres standard med en premiumpakke med solcellepanel, AC i bildel, automatgir, motor 180 hk, 360 grader Bird View kamera som gjør det mulig å se rundt bilen, radio med navigasjon og markise.

Tre kokebluss etter hverandre sparer benkeplass. Foto: Knut Randem, Bobilverden.no.

Utvendig er den 739 cm lang og 231 cm bred. Vekten tom er 3250 kg og den registreres totalt for 4500 kg. Det gir en god nyttelast på 1250 kg.

Konstruksjonen er trefri, og det loves fem års full garanti. I tillegg kommer syv års tetthetsgaranti.

Tekst og foto: Knut Randem, Bobilverden.no

Del dette med andre:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *