Flytter til Evenes

Nå etablerer Ferda seg på Evenes, og avdelingen i Bjerkvik forskutterer innflyttingen ved å etablere seg i midlertidige lokaler på tomta der et nytt bygg skal reises.

Servicemarkedsleder Preben Jensen (t.h) og salgssjef Aleksander Olsen på tomta der både den midlertidige avdelingen og nybygget kommer. Foto: Ferda Norge AS avd Evenes.

Ferda har i løpet av det siste året åpnet nybygg både i Nordkjosbotn og i Mo i Rana. Denne sommeren skulle avdelingen i Bjerkvik etter tidligere planer flyttes til nye lokaler på Evenes. Nå flytter avdelingen, men til midlertidige lokaler. De nye lokalene åpner i god tid før neste sesong, melder selskapet i en pressemelding.

– I de midlertidige lokalene vil det være både salg, verksted og delelager som er fullt operativt.
Vi skal ikke å ha noen butikk, men det blir likevel et lite lager av for eksempel toalettkjemikalier og toalettpapir som kan kjøpes der. Kundene vil også kunne bruke vår nettbutikkløsning og få varene utlevert hos oss på Evenes, sier salgssjef Aleksander Olsen.

De midlertidige lokalene på Evenes vil stå klare og være i full drift i løpet av to, tre uker, forteller Olsen.

For å få fulgt opp alle kundene på en god måte er det nødvendig å flytte ut av dagens lokaler i Bjerkvik til midlertidige lokaler på Evenes. Ferdas etablering på Evenes markerer samtidig den første etableringen på området til Evenes Tomteselskap.

– Etter flere år med vekst er dagens lokaler i Bjerkvik rett og slett blitt for små, og ikke lengre i henhold til de behovene vi har sier salgssjef Aleksander Olsen.
– Vi selger nå over 100 bobiler og vogner i året, og det ser ikke ut til stoppe opp.

Bygger nytt
– Det nye anlegget skal bestå av en flott utstillingshall for bobiler og campingvogner med en velutstyrt butikk hvor du finner det du trenger til ferien i bobil, i båt, eller på hytta. For å kunne hjelpe våre kunder og bobilturister på veien nordover og sørover vil anlegget også bestå av et moderne verksted med alle fasiliteter, samt tømmestasjon og vaskemuligheter for kunder utenfor, forteller Olsen.

– I god tid før neste sesong skal vi invitere til åpningsfest på Evenes, da står et nytt og moderne anlegg klart i Normann Skoglunds vei på Evenes forteller salgssjefen.

– Frem til vi flytter inn i de nye lokalene har vi 15 bobiler for utleie, dette antallet vil dobles til neste sesong, forteller Olsen. I tillegg kommer utleieformidling gjennom Campr.

Tekst: Knut Randem, Bobilverden.no

Del dette med andre:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *