– Flere oppdager gleden med bobil året rundt

– Bobilen har framtida for seg. Den er det ikke bare til sommerferiebruk, bobilen har blitt en følgesvenn for mange gjennom store deler av året, sier Leif Kroken, som har loset Kroken-bedriften gjennom 50 begivenhetsrike år.

Det er 50 år siden 80 år gamle Leif Kroken registrerte Leif Kroken Caravanimport A/S. Foto: Pressemelding.

Leif Kroken ser på den mektige Romsdalsnaturen som omkranser Åndalsnes. Her startet caravaneventyret for femti år siden da Leif Kroken sendte 250 kroner til sorenskriveren i Romsdal for å etablere firmaet Leif Kroken Caravanimport A/S. Han kjøpte ei flunkende ny Astral-vogn.

Det ble starten på en eventyrlig reise og utvikling; fra engelske campingvogner, danske Combi Camp, til campingvogner av merkene Knaus og Bürstner laget i Tyskland, forteller selskapet i en pressemelding.

I 1984 så Kroken mulighetene i å bygge sammen bobiler ved verkstedet på Åndalsnes. Til sammen ble mer enn 350 bobiler produsert her. Utviklingen skjøt fart. Kroken fulgte godt med i timen, med gründeren Leif Kroken som hadde sans for nye løsninger på innredning av bobilene og nye bruksområder. Han var blant de første til å snakke om bobilen som mobilt kontor.

27. juni fyller Leif Kroken 80 år. Gründeren med de mange ideene følger aktivt med på utviklingen i ferie- og fritidsmarkedet. Daglig er han innom salgslokalene og er opptatt av at konseptet følges.

– Målet er ikke alltid å bli størst, men å være best. Kundene våre skal være trygg på at trenger de hjelp, skal våre folk være der for dem, enten det gjelder reparasjoner eller reklamasjoner, sier Leif Kroken og benytter anledningen til å fremheve staben av dyktige medarbeidere.

Siste uka i juni blir det dobbel jubileumsmarkering. Ved alle de åtte avdelingene markeres Kroken-dagene. I år blir denne markeringen spesiell i og med at bedriften har vært 50 år i bransjen. Samtidig markeres 80-årsdagen til mannen som har opparbeidet en bedrift med nasjonalt preg over caravan- og bobilmarkedet her i landet.

Tekst: Redaksjonen

Les også: 50-åringen alle vet hvem er

Del dette med andre:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *