Fjorårets suksess – i ny og mindre utgave

Den franske bobilprodusenten Pilote har hatt stor suksess med sin Pacific P 696D, der en stor salong i kombinasjon med et sjenerøst soverom har vist at det er mulig å kombinere høy komfort med kompakte mål. For modellår 2021 lanseres de nå en enda mer kompakt utgave.

Pilote Pacific P 626D i ny og mindre utgave fotografert i Lofoten. Foto: Charly Tilagone.

Nykommeren har fått navnet Pilote Pacific P 626D, og er med sin lengde på 6,2 meter en ultrakompakt del-integrert bobil når vi ser på grunnrisset, fleksibilitet og rommelighet.

Et ord som beskriver disse bobilene fra Pilote er ”duo”. Kombinasjonen av en stor salong der sittebenkene er plassert mot hverandre og en raust soverom gir et opphold i denne bobilen til en god opplevelse. Kjøkkenet har en god ergonomisk utforming og selv badet med det innebygde omkledningsrommet er overraskende rommelig.

De langsgående sofaene, her trukket med lyst skinn, gir en fin atmosfære. Legg merke til lyst treverk og den omfattende belysningen. Foto: Charly Tilagone.

Lys atmosfære
Et blikk inn i bilen viser tydelig den lyse og innbydende atmosfæren der hvitt, i kombinasjon med lyst treverk på møbelveggene skaper luftighet. Det er mulig å velge mellom fire ulike trekk på puter og sittebenker, i tillegg til tre ulike gardinstoffer. Alt er kombinerbart og kan blandes med tanke på å skape et individuelt interiør i ”sin egen” bobil. Det er også forskjell på forventningene til en førstegangskjøper og en mer erfaren bobileier. Med dette i tankene tilbyr Pilote de ulike modellene i to ulike utstyrsgrader der også det laveste, ”Essentiel”, nå har fått enda mer som standard, mens ”Sensation” står for det virkelig omfattende utstyrsnivået. Der er alt fra skinnratt til dusj bak i lasterommet standard.

Den rommelige dobbeltsengen er en del av duo-konseptet. Et maksimalt soverom kombinert med en stor og rommelig salong innenfor en lengde på bare 6,2 meter. Foto: Charly Tilagone.

Tekst: Sven Furuly, BoCM

Presentasjonen av nyheter for det nye året gjøres i samarbeid med Bobil- og CaravanMagasinet. Pga Covid-19 er årets produktnyheter basert på digitale presentasjoner fra produsentene.
Del dette med andre:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *