First camp vokser videre med nytt storkjøp

Den svenske kjeden First camp fortsetter et høyt oppkjøpstempo. Nå har de kjøpt sin 46. campingplass. Som de fleste andre campingplassene i kjeden ligger også denne i Sverige. Nærmere bestemt i Norrbotten.

Boden camping & bad ligger ved sjøen Bodträsket. Bobilplassen ligger til høyre for bassenget, men alle plasser kan benyttes. Fotograf: Mats Engfors.

Det er Boden camping & bad som ved påsketider blir den 46. campingplassen i kjeden. Campingplassen har 505 plasser og et eget område for bobiler. Den ligger ved innsjøen Bodträsket i gangavstand til Boden sentrum.

– Vi ser fram til å overta Boden camping & bad, som er et godt vedlikeholdt anlegg. Vi ønsker å fortsette å utvikle den med investeringer og økt markedsføring for å tiltrekke flere gjester, sier First camps investeringssjef Ola Baath i en pressemelding.

– Vi holder et høyt oppkjøpstempo og fortsetter å vurdere nye oppkjøpsmuligheter.

Det er Skicamp som selger campingplassen til First camp. Selgeren sier i pressemeldingen at de er godt fornøyd med planene for utvikling av campingplassen.

– Vi ser fram mot å overta den flotte Boden camping & bad og kommer til å gjøre alt vi kan for å skape en enda bedre opplevelse for våre gjester, sier Johan Söör, administrerende direktør i First camp. Han har tro på at deres markedsføringskapasitet og bonusprogram vil sende flere gjester til Boden.

First camp har en av Skandinavias største bestillingsportaler og vil i løpet av våren integrere Boden camping & bad i denne.

Tekst: Redaksjonen

Del dette med andre:

  1 comment for “First camp vokser videre med nytt storkjøp

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *