First Camp splitter tilbudet

Skandinavias største campingkjede har snakket mye om destinasjoner og resort. Nå kommer de i møte med de som ønsker et enklere tilbud.

Populære First Camp Strømstad er ikke blant campingplassene som regnes som enkle i kjedens nye merkebygging. Foto: First Camp.

Bobilfolk har svært forskjellige behov. Noen vil ha store anlegg med mange og gode fasiliteter, men mange etterspør også de enklere og rimeligere løsningene. Det må være disse First Camp har lyttet til når de nå splitter noen av sine campingplasser i to undergrupper.

«First Camp Resort» er det de fleste muligens forbinder med kjeden; store plasser med mye aktivitet, store lekeplasser og kanskje bassenger.

Nå har kjeden samlet de enklere campingplassene under paraplyen «First Camp Easy». I en e-post til kundene omtaler de disse campingplassene som små campingplasser med enklere standard, færre og enklere fasiliteter som butikk og servering.

Dette skal også være campingplasser med en mer beskjeden lekeplass og en avslappet atmosfære. Tømmestasjon og enklere inn- og utsjekking skal også disse campingplassene ha.

Av de 70 campingplassene kjeden har i Norge, Sverige og Danmark, er 11 kategorisert som «First Camp Easy». Ingen av dem er i Norge. Easy-campingplassene skal være kjedens rimeligste campingplasser, men de skal fortsatt prises dynamisk slik at etterspørsel påvirker prisen, opplyser kjeden.

Tekst: Knut Randem, Bobilverden.no

Del dette med andre:

  4 comments for “First Camp splitter tilbudet

  1. Anbefaler alle å holde seg langt unna kjeder som opererer med dynamisk prising, selv om de prøver seg med uttrykk som Easy og prøver å fremstå som et økonomisk alternativ. Det finnes massevis av private og uavhengige steder som har faste priser, og mange av dem er fantastiske og nydelige plasser som går under radaren.

    Dynamisk prising er en uting som må slås ned på, før den får enda mer fotfeste.

  2. Poenget med dynamisk prising er å få 350,- pr. natt til å fremstå som veldig billing i forhold til 800,-. Vi vennes til å se slike priser. Akkurat det samme som har skjedd med Europark og andre parkeringsselskaper. De skrudde opp prisene gradvis etterhvert som vi vente oss til det.
    Riktig som Svein H. sier her, det er mange fine plasser som har normale priser.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *