First Camp kjøper femstjerners campingplass

First Camp fortsetter med vekst gjennom oppkjøp. Nå kjøper de en prisbelønnet campingplass med fem stjerner.

Kronocamping ligger langs Väneren. Den blir nå First Camps 71. campingplass. Foto: Kronocamping Lidköping.

Kronocamping Lidköping blir kjedens 71. campingplass/destinasjon. 52 av disse ligger i Sverige – de øvrige i Norge og Danmark.

Campingplassen har flere ganger blitt prisbelønt og er en av Sveriges få femstjerners campingplasser.

Familieeide Kronocamping Lidköping ble startet på 1960-tallet av Sven Larsson og drives i dag av tredje generasjon. Tre av de nåværende eierne, Pernilla Söderström, Pavo Andersson og Peder Andersson, vil fortsette å jobbe i virksomheten under First Camps eierskap, forteller First Camp i en pressemelding.

Campingplassen har omtrent 500 plasser for bobiler og campingvogner, 30 hytter, spa, restaurant, eventyrgolf og en årlig omsetning på omtrent 40 millioner svenske kroner. Beliggenheten er svært attraktiv direkte ved Vänerens og innen gangavstand til sentrum av Lidköping.

– Vi er veldig glade og stolte over å ha fått tilliten til å overta Kronocamping Lidköping og vil gjøre vårt beste for å forvalte og fortsette utviklingen av denne velpleide destinasjonen. Vi er spesielt glade for at Pernilla, Pavo og Peder har valgt å fortsette å jobbe i virksomheten. sier Johan Söör, konsernsjef i First Camp-konsernet.

Operativt vil Kronocamping Lidköping bli drevet som en separat virksomhet innenfor First Camp. Overtakelsen skjer 1. februar 2024.

Tekst: Redaksjonen

Del dette med andre:

  1 comment for “First Camp kjøper femstjerners campingplass

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *