Fire sengeplasser på 6 meter

Knaus Boxdrive 600 XL, bybobil eller CUV som de liker å kalle det, har fire sengeplasser på bare 6 meter.

Høyden utnyttes for å gi fire sengeplasser på bare 6 meter. Foto: Knaus.

598 cm bybobil er kompakt. Det er ikke noe annet å si om den saken. Men med et høyt tak i Boxdrive 600 XL er to soveplasser løftet oppunder taket. Dobbeltsenga som til daglig er skjøvet foran over førerplassen, trekkes bakover i et skinnesystem nå den skal brukes. Opp kommer du med en stige.

Sengen bak kan leveres slik at den kan heves til ønsket høyde. Foto: Knut Randem.

Bak har 600 XL en tverrstilt dobbeltseng, som også kan fås i en sammenleggbar utgave slik at stableplassen under senga også får plass til høyere ting. Senga kan også fås i en heveutgave slik at du kan ligge så høyt over gulvet det passer.

Boxdrive XL registreres for fire personer og en totalvekt på 3500 kg. Vekt i kjøreklar stand er 3090 kg, som i følge Knaus gir en lasteevne på 410 kg. Det betyr i praksis at passasjerene ikke kan veie 100 kg hver om det skal bli plass til særlig mer før vektgrensen nås.

På badet benyttes som standard den populære løsningen med en svingbar vegg der vask og speil svinges til side for å få god dusjplass.

Kjøkkenbenken er tradisjonelt plassert delvis foran skyvedøra. Kjøleskapet på 69 liter er praktisk plassert på enden av benken slik at den nås like godt utenfra som innenfra. Salongen har et overraskende stort bord som kan trekkes ut.

Bad med svingbar vegg som skjuler dusjen. Foto: Knaus.

Kjøkkenbenken har kjøleskapet praktisk plassert på enden. TV kan like gjerne benyttes i senga oppe under taket. Foto: Knaus.

Knaus Boxdrive 600 XL er basert på MAN TGE 35 med en to liters motor på 170 hk. Bobilen måler 309 cm på sokkelesten. 680 ME er en lengre utgave med lavere tak og ekstrasengene flyttet ned i salongen.

Tekst: Knut Randem, Bobilverden.no

Del dette med andre:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *