Finn de gode campingplassene der du reiser

Planlegging er for mange halve reiseopplevelsen. Gode forberedelser er heller ikke å forakte selv om du som reiser i bobil kan ta raske avgjørelser om andre reisemål. Her er et verktøy for Norgesferien.

Årets campingkatalog for deg som foretrekker å lese på papir.

I bobil kan vi være impulsive, men med litt planlegging kan vi alltid få et bedre utbytte av det som skjer på stedene vi reiser til. For mange er det viktig å planlegge overnattingene.

Årets nye campingguide fra NHO Reiseliv er på 212 sider og utgis både på papir og i en nedlastbar versjon. Med den tilhørende app-en er du godt forberedt for Norgesferien.

Det er NHO Reiseliv som står bak camping.no og samtidig utgir katalogen på papir. Det er deres medlemmer som er oppført i katalogen. Campingplassene i katalogen er fordelt over hele landet og er tildelt stjerner etter bestemte kriterier. Katalogen har også oversikt over hvilke fasiliteter den enkelte campingplass har og kontaktopplysninger om du vil bestille plass.

Flere muligheter
Katalogen er i utgangspunktet gratis og den deles ut mange steder. Kanskje hos din forhandler? Men om du vil ha den tilsendt må du betale 115 kroner porto. Da kan du bestille den hos NHO Reiseliv på denne lenka. Om du kan nøye deg med å lese den på skjerm, er den gratis og kan lastes ned i pdf-format på samme lenke.

På nettsiden camping.no kan du også lete fram omtrent den samme informasjonen i en mer nettvennlig form. Der kan du søke opp campingplassene etter navn, sted, fylke og antall stjerner. Du kan også finne fram campingplassene på et kart om du foretrekker det.

Når du er på tur vil du sikkert ha bedre nytte av den tilhørende app-en som også heter camping.no. Den kan du laste ned gratis der du ellers finner dine app-er.

Tekst og foto: Knut Randem, Bobilverden.no

Del dette med andre:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *