Ferda utvider med sin trettende avdeling

Ferda Norge etablerer avdeling i Trondheim. Det blir den trettende avdeling for Ferda. Salget av bobiler og campingvogner er høyt i landsdelen, og bransjen tror trenden vil fortsette de neste årene.

Ferda går fra formidling til ordinær avdeling i Trondheim. Foto: Jon Petter Thorsen Aptum.

– Et viktig argument for å starte her er at vi allerede har svært mange kunder i landsdelen, men som synes det er for langt å reise til Ålesund eller Jessheim med hensyn til service, forteller konsernsjef Leif Terje Hansen i en pressemelding..

– Vi er opptatt av å tilby alle våre kunder kompetent service både der de er, og når de er på reise. Nettopp det vil vi oppnå med egen avdeling i Trondheim. Nå er vi virkelig på god vei til å nå vårt mål om å være den første landsdekkende kjeden for alle våre bobil- og campingvognkunder. Det gir en enorm trygghet på reisen, sier Hansen.

I dag er det registrert 5 768 bobiler i Trøndelag og 12 640 campingvogner. Trøndelag er det fylket i landet med flest campingvogner. Vi ser på dette som et interessant og stort marked som Ferda-kjeden nå vil yte kompetent service til.

Starter i det små
Ferda Bobilformidling på Heimdal med Odd Arve Røed, som daglig leder, er utgangspunktet for den videre satsningen.
– Bobilformidling har vært en knallsuksess, og vi har allerede et godt kundegrunnlag, forteller Odd Arve.

Odd Arve Røed og bobilformidlingen blir utgangspunktet for Ferdas trettende avdeling. Foto: Pressemelding.

– Vi starter opp i dagens eksisterende hyggelige lokaler, men planen er å utvide innen kort tid. Umiddelbart vil avdelingen ha tilgang til hele bruktlageret til Ferda, i tillegg til formidlingsenhetene, sier den ferske avdelingslederen.

Skaper arbeidsplasser
Har behov for å øke bemanningen og vil starte rekrutteringen umiddelbart.
– Nå ser jeg fram til å ansette mine nye kolleger og vi er allerede i gang med rekruttering av både selgere og tekniske ressurser til verkstedet. Vi forventer å ha flere ansatte på plass før sesongstart i 2022, sier Odd Arve.

– Ambisjonen videre er at innen et toårsperspektiv har vi etablert oss i større og mer moderne lokaler. Vi tror på rask vekst i et av Norges største markeder.

Tekst: Redaksjonen

Del dette med andre:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *