Ferda styrker seg i Nordland

Denne uka åpnet Ferda sin 11. avdeling. Denne gangen var det intet oppkjøp, men en ren nyetablering. Til høsten flytter avdelingen inn i et nybygg.

Høy servicegrad og fornøyde kunder er viktig for å oppnå suksess, mener Barbro Leirvik (30) som leder den nye avdelingen til Ferda i Mo i Rana Foto: Ferda.

Tidlig i desember kunne Bobilverden.no fortelle at Ferda skulle åpne sin 11. avdeling i Mo i Rana. Åpningen skulle skje så raskt som mulig i januar. Det ble februar før åpningen kunne gjennomføres, forteller Ferda i en pressemelding, men da hadde de også rukket å sikre seg en ny daglig leder.

Barbro Leirivik med fem års erfaring fra Rana Caravansenter ønsker velkommen til avdelingen denne uka. Øvrige medarbeidere kommer fra andre avdelinger inntil det er ansatt lokale medarbeidere.

– Gjennom min erfaring fra bobil- og caravanbransjen har jeg erfart at høy servicegrad er viktig for å oppnå kundetilfredshet. Det tar jeg med meg til Ferda, med mål om vi skal være best i caravanbransjen på dette feltet, sier Leirvik.

– Det er viktig for oss at kundene våre føler trygghet på tur. De, som kjøper bobil eller campingvogn hos oss, får prioritert tilgang til alle våre verksteder over hele landet. I tillegg har vi bemannet vakttelefon for kundene våre hver dag året rundt, dette gir en ekstra trygghet for de som er på tur, sier Leif Terje Hansen, konsernsjef i Ferda.

Nybygget skal stå klart for åpning til høsten. Det blir på 1300 kvm med prioritert plass for verksted. Når nybygget står klart vil Ferda også kunne by på tømmestasjon og utendørs selvvaskanlegg for bobiler.

I 2020 kjøpte nordlendingene 607 nye bobiler. Antall nyregistrerte campingvogner landet på 367. Med etableringen i Mo i Rana og de eksisterende avdelingene i Nordkjosbotn, Fauske og Bjerkvik ruster Ferda seg for å ta en større andel av omsetningen i Nord-Norge. I 2020 omsatte Ferda for nærmere 800 millioner kroner på landsbasis.

Tekst: Redaksjonen

Les også: Ferda etablerer seg i Mo i Rana på nyåret

Del dette med andre:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *