Ferda overtar Rapido og Dreamer

Ferda Ålgård blir eksklusiv forhandler for bobilmerkene Rapido og Dreamer i Rogaland. Dette kommer som følge av at Reime og Lode avslutter salget av bobiler.

Dreamer (bildet) og Rapido går fra Reime & Lode til Ferda Ålgård. Foto: Pressemelding.

Ferda Norge er allerede en høyt respektert forhandler av Rapido og Dreamer på flere av sine avdelinger, inkludert Nordkjosbotn, Evenes, Fauske, Mo i Rana, Trondheim, Ålesund og Grimstad, skriver Ferda i en pressemelding.

Timo Nylenna fra Rapido Group Scandinavia er godt fornøyd med å ha Ferda Ålgård om bord som forhandler, og sier: “Vi har hatt et godt samarbeid med Reime og Lode og har vært fornøyde med utviklingen de har skapt for Rapido og Dreamer i Rogaland.”

Nylenna sier videre at Ferda Ålgård er det naturlige valget for å overta ansvaret for disse prestisjefylte merkene, og legger til: “Ferda har vist at de tar Rapido og Dreamer på alvor og har bidratt til å løfte markedsandelene de siste årene”.

Rune Lysaker i Ferda (t.v.) og Timmo Nylenna i Rapido Group uttrykker begge glede over samarbeidet. Foto: Pressemelding.

Rune Lysaker, produktansvarlig hos Ferda Norge, deler entusiasmen for partnerskapet og understreker viktigheten av Rapido og Dreamer i Ferda-kjeden. Han uttaler: “Rapido og Dreamer er betydningsfulle merker for oss, og de har et solid rykte i det norske markedet.”

Med Ferda Ålgård som den nye eksklusive forhandleren av Rapido og Dreamer i Rogaland, er det ingen tvil om at bobilentusiaster i regionen vil nyte godt av høy kvalitet og god service. Ferda Ålgård ser frem til å fortsette å levere drømmebobilene til kundene sine og styrke den allerede sterke tilstedeværelsen av Rapido og Dreamer i Rogaland, heter det i pressemeldingen.

Tekst: Redaksjonen

Les også: Bobilforhandler på Nærbø legger ned salget, omsetningen sviktet

Del dette med andre:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *