Ferda-kjeden åpner tre nybygg i Nord-Norge

Ferda-kjeden planlegger for vekst i Nord-Norge. Noen måneder etter opprinnelig plan, men 4. mai står det første av totalt tre bygg klart til åpning.

Barbro Leirvik gleder seg til å vise fram den fine fritidsbutikken med et stort utvalg varer som er kjekt å ha både til bobilferien, til båten eller på hytta. Foto: Pressemelding.

Denne uka åpnes et helt nytt og moderne lokale på Gruben i Mo i Rana. Daglig leder Barbro Leirvik er glad for å være i hus i nye fine lokaler sammen med sine ansatte, skriver Ferda i en pressemelding.

Anlegget består av en flott utstillingshall for bobiler og campingvogner med en velutstyrt butikk hvor du skal finne alt du trenger til ferien i bobil, i båt, eller på hytta.

– For å kunne hjelpe våre kunder og bobil- og vognturister på veien nordover består også anlegget av et moderne verksted med alle fasiliteter, samt tømmestasjon og vaskemuligheter for kunder utenfor kan Barbro Leirvik fortelle.

Thomas Søreng (f.v), Stian Brovold, Barbro Leirvik, Thor Arne Vasdal og Mariam Moen ønsker alle velkommen til åpningsfesten hos Ferda i Mo i Rana. Foto: Pressemelding.

Ferda Mo i Rana er en av 13 Ferda-avdelinger fordelt over hele landet. Med tilgang på hele kjedens sortiment har avdelingen i Mo i Rana til enhver tid mange enheter å tilby om man er ute etter bobil eller vogn.
I Ferda bygges det nå nye anlegg både i Nordkjosbotn og på Evenes hvor avdelingene utvides og oppgraderes med moderne verksted og utstyrsbutikker.

Leirvik ønsker både nye og gamle kunder velkommen på åpningsfest og Ferda-dager 4.-8. mai. Da feires det med gode tilbud, pølser og brus, kake og kaffe til alle våre gjester. Hun ønsker alle som vil velkommen for å drømme litt om friheten bobil kan gi deg.

Tekst: Redaksjonen

Del dette med andre:

  1 comment for “Ferda-kjeden åpner tre nybygg i Nord-Norge

  1. Fint med nye bygg, men der er bare en ting der gjelder: Service-service-service. Uansett om det er faste kunder eller tilfeldige forbipasserende.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *