Ferda åpner nybygg

Ferda planlegger for vekst i Nord-Norge. Nå står det tredje av totalt tre nye bygg i den nordlige landsdelen klart til åpningsfest.

Ferda Evenes er omsider under nytt tak etter år med midlertidige løsninger. Foto: Ferda.

Ferda har bygget et nytt og moderne anlegg i Normann Skoglunds vei 4 i Evenes. Daglig leder Aleksander Olsen er glad for endelig å være i hus i nye lokaler sammen med sine kolleger. I neste uke er det klart for åpningsfest.

Etter å ha tilbragt det siste året i midlertidige brakker og telt er de ansatte godt fornøyde med omsider å være på plass i moderne og praktiske lokaler.

Daglig leder Aleksander Olsen er glad for endelig å være i hus i nye lokaler sammen med sine kolleger. Foto: Ferda.

Anlegget består av en flott utstillingshall for bobiler og campingvogner med en velutstyrt butikk hvor du finner det du trenger til ferie på farten i bobil, med campingvogn, i båt eller på hytta, skriver Ferda i en pressemelding.

– For å kunne hjelpe våre kunder og bobilturister på veien nordover og sørover består også anlegget av et moderne verksted med alle fasiliteter, samt tømmestasjon og vaskemuligheter for kunder utenfor, forteller Olsen.

– Utleie av bobiler er allerede et viktig forretningsområde for Ferda Evenes. Avdelingen har ca 25 utleiebobiler i trafikk, et antall som vil økes i løpet av det neste året. Ferda har doblet sin utleie-omsetning de siste årene, kan Olsen fortelle.

De ansatte er klare. Foto: Ferda.

Ferda har de siste årene åpnet tilsvarende moderne anlegg i Nordkjosbotn og i Mo i Rana.

Olsen ønsker både nye og gamle kunder velkommen til offisiell åpningsfest 29. mai, hvor det feires med gode tilbud, servering av kake og kaffe til alle gjester.

– Feiringen fortsetter til og med søndag 2.juni med tilbud, langåpent og gratis servering og vi håper så mange som mulig vil ta turen innom oss, avslutter Aleksander Olsen. Ferda Evenes er en av 12 avdelinger i kjeden.

Tekst: Redaksjonen

Del dette med andre:

  1 comment for “Ferda åpner nybygg

  1. Ser Ferda Norge as åpner nye anlegg i nord.
    2019 ble jeg kunde Ferda avd. Jessheim. Avviklet !
    Måtte flytte kunde forhold til Ferda avd. Tønsberg, må lov å mene :. Ferda Norge as DÅLIG tilbud / kunde service Oslo / Østlandet.
    For meg og andre tror jeg Ferda har en jobb å gjøre:”kundebehandling, kjendskap produkt og klare regler reklmasjon / garanti behandling.
    Tror ikke nye anlegg har mye verdi hvist ikke kjennskap til produktene som skal selges er bra ?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *