Ferda åpner nybygg i Nordkjosbotn

Ferda planlegger for vekst i Nord-Norge, og 5. oktober står det andre av totalt tre nye bygg i den nordlige landsdelen klart til åpningsfest.

Trond Skøld, daglig leder i Ferda Nordkjosbotn, er glad for endelig å ha flyttet inn i nytt flott lokale i Sentrumsveien 13. Foto: Ferda.

Et nytt og moderne anlegg er bygget i Sentrumsveien 13 i Nordkjosbotn ca 7 mil sør for Tromsø. Daglig leder Trond Skøld er glad for endelig å være i hus i nye lokaler sammen med sine ansatte.

Etter å ha tilbragt over et år i midlertidige brakker og telt er de ansatte godt fornøyde med omsider å være på plass i moderne og praktiske lokaler.

Dagfinn Langbakk (f.v), Dan Kenneth Fagerhaug, Trond Skøld, Hege Renate Fagerhaug og Glenn Ivar Antonsen gleder seg til å ønske nye og gamle Ferdakunder velkommen. Foto: Ferda.

Anlegget består av en flott utstillingshall for bobiler og campingvogner med en velutstyrt butikk hvor du finner det man trenger til ferien i bobil, i båt, eller på hytta, skriver Ferda i en pressemelding.

– For å kunne hjelpe våre kunder og bobilturister på veien nordover og sørover består også anlegget av et moderne verksted med alle fasiliteter, samt tømmestasjon og vaskemuligheter for kunder utenfor, kan Trond Skøld fortelle.

Ferda Nordkjosbotn er en av 13 Ferda-avdelinger fordelt over hele landet. Med tilgang på hele kjedens sortiment har avdelingen til enhver tid mange enheter å tilby om man er ute etter ny bobil eller vogn.

Skøld ønsker både nye og gamle kunder velkommen til åpningsfest 5.-8 oktober.
– Åpningen feires med gode tilbud, servering av kake og kaffe til alle våre gjester, og vi ønsker alle hjertelig velkommen, sier Skøld.

– Onsdag 5. oktober får vi dessuten besøk av Nortrip som vil presentere det unike bobilkonseptet sitt med tilgang på gratis overnattingsplasser, og spennede opplevelser i nærområdene. Sammen med Nortrip kommer Aurora Spirit Distillery og Livland gård som vil by på foredrag, smaksprøver og mulighet til å kjøpe produkter, avslutter Trond Skøld.

Ferda bygger også et tilsvarende moderne anlegg på Evenes som planlegges ferdig forsommeren 2023.

Tekst: Redaksjonen

Del dette med andre:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *