Fem års totalgaranti

Challenger Sirius 3017. Foto: Knut Randem.

Den aller største Concorde og den minste ”bybobilen”. Spennvidden er stor hos Arve Opsahl AS. Vi tok en nærmere titt på Challenger og Concorde. Nå får du også fem års garanti.

Fra og med 2013-modellene introduserer Arve Opsahl AS fem års totalgaranti på alle sine bobiler. Garantien omfatter hele bilen og alt utstyr og har blitt veldig godt mottatt av kundene, forteller Bjørn Haugan. Men han har også nyheter i modellspekteret.

Challenger Sirius 3017 interiør. Foto: Knut Randem.

Challenger har lansert en helt ny Sirius 3017 og 3018 (dobbel eller enkel seng) begge er 7,39 meter lange. Den fås også i en variant med tverrstilt seng og en lengde under 7 meter.
– Dette er en modell med en særdeles gunstig pris fra 733.000 kroner, sier Haugan.
– Her kan du kjenne igjen C-interiøret. Den kan leveres med tre motoralternativer og automatgir. Sirius registreres for fire og har stor sengeseng foran.
– Bilen har en egenvekt på 3100 kg og kan registreres på 3500, 3650 eller 4250 kg, forteller Haugan.
– Sirius er utstyrt med dobbelt bunn og har Truma varme for el og gass. Den har også vinterisolert spillvannstank.

Concorde bryter tradisjonene

Interiør i Concorde Charissma III. Foto: Knut Randem.

– Nåværende Concorde Charissma III ble vist fram i fjor. Vi leverte 7-8 av den på forsommeren, så vi regner den fortsatt som ny, sier Haugan.
– Interiøret bryter litt med det tradisjonelle designet med nye variasjoner blant annet i treverket.
– For alle Concordene har chassiet Iveco Eurocargo blitt en opsjon du kan velge. Likevel kan alle biler leveres under 7,5 tonn.
Charissma III ligger på pluss/minus 9 meter avhengig av sengeløsning. Det er nær sagt selvfølgelig dobbelt bunn med Alde. Prisen ligger fra 2 millioner og den utstilte modellen hadde fått tilleggsutstyr for hele 400.000 kroner.

– Hele utstillingen vår blir å se i Trondheim neste helg. Da har vi åpent hus. Helgen deretter kommer hele utstillingen til Bergen, avslutter Haugan og ønsker velkommen.

Del dette med andre:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *