Feirer med å gi pengene tilbake til én heldig kunde

Dethleffs feirer i år 90 år og skal feire så det merkes. Nå ber de kundene om hjelp til å bidra med sine historiske minner. Og på slutten av året får en av de nyeste kundene en ekstra stor gave.

Kjøper du en ny Dethleffs i år kan vinne pengene tilbake. Foto: Dethleffs.

I 1931 oppfant Arist Dethleffs Tysklands første campingvogn. Dessuten la han grunnlaget for campingturismen, som i år har vært mer populær enn noensinne. I forbindelse med 90-årsjubileet er Dethleffs på utkikk etter kundenes vakreste Dethleffs-øyeblikk. Det kan være fotografier, lysbilder, polaroidbilder eller videopptak.

Bobilverden.no har tidligere omtalt jubilanten, men i dagens pressemelding forteller selskapet hvordan året skal markeres med hjelp fra kundene

De fineste bildene Dethleffs får inn fra kundene sine blir brukt i ulike kanaler, forteller Dethleffs.
– Hvis kundene våre har en stor samling med flotte bilder eller en film med historisk sus, håper vi de vil sende dem til oss. Dethleffs har riktignok sitt eget arkiv med historiske bilder, men vil ville synes det var gøy å få nytt materiale. Vi ønsker å vise det store mangfoldet innen campingliv, og hvilke spesielle øyeblikk denne ferie- og reiseformen har å by på. Det hadde vært ekstra spennende å få nytt historisk bilde- og filmmateriale som viser den aller første tiden, skriver Dethleffs.

Blant bidragene som sendes inn til Dethleffs, trekkes det ut 50 vinnere der hovedpremien er en E-Scooter.

En heldig vinner får tilbake det han eller hun betalte. Foto: Dethleffs.

Pengene tilbake
– Vi har bestemt oss for å arrangere en litt annerledes konkurranse til jubileet, forklarer Alexander Leopold, administrerende direktør i Dethleffs.
– I denne konkurransen er vinnersjansene ekstra store, og vi lodder ikke ut en hvilken som helst modell fra porteføljen vår. Isteden kan kundene vinne tilbake prisen de betalte for drømmecampingvognen eller den nye bobilen som de konfigurerte selv.

Det er datoen på kjøpekontrakten og ikke modellåret som avgjør så lenge den er kjøpt ny av en Dethleffs-forhandler.

– Det kan altså også være et nytt kjøretøy som allerede står klart hos forhandleren, legger Leopold til.
– Med litt flaks får en kunde, som inngår en kjøpsavtale i år, tilbake hele fakturabeløpet inkludert alle pakker og alt ekstrautstyr fra fabrikken.

Et eget nettsted (dethleffs-90-jubileum.no) er opprettet for å markere jubileumsåret.

Tekst: Redaksjonen

Les ogsåPioner og oppfinner av en bransje

Del dette med andre:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *