Her får du den beste veimaten

Espen Blåfjelldal og Helen Austad på Valdres Mathus i Bagn i Oppland, er vinnerne av Motors kåring av Årets veimat 2016. Maten er ujålete og god, hjemmelaget og av gode råvarer. Foto: Mette Randem.

Espen Blåfjelldal og Helen Austad på Valdres Mathus i Bagn i Oppland, er vinnerne av Motors kåring av Årets veimat 2016. Maten er ujålete og god, hjemmelaget og av gode råvarer. Foto: Mette Randem.

I bobil kan du lage den beste veimaten du kan få. Men om du ikke vil lage den selv når du er på farten, er det godt å vite hvor det finnes god mat å kjøpe. NAF-magasinet Motor har kåret den beste veimaten 2016.

– Vi har jobbet hardt for dette, sier Espen Blåfjelldal som sammen med Helen Austad driver Valdres Mathus. De gikk til topps i magasinets kåring av årets veimat 2016.
– Dette er uvirkelig og fantastisk gøy.

Mathuset i Bagn var blant finalistene også i fjor, og i år nådde de altså helt til topps. På Valdres Mathus serveres raus og ujålete mat til en god pris, uten at det fires verken på råvarene, utførelsen eller servicen.

– Du skal blir godt tatt imot hos oss, og du skal få en god opplevelse, sier Espen.

Nærmere 100 steder var nominert av lesere og NAFs lokalavdelinger i årets konkurranse om å bli årets spisested langs norske veier.

NAF-magasinet Motor har i løpet av sommeren testet 70 av disse stedene. I tillegg til vinneren er det plukket ut 13 finalister.

Med fjorårets vinner, Trattoria Capri i Finnmark, og fjorårets finalister har vi samlet en liste på 25 gode spisesteder, skriver magasinet i en pressemelding.

Les mer: De nominerte i konkurransen (ekstern lenke)
Les mer: Presentasjon av vinneren og se de 25 beste (ekstern lenke)

Del dette med andre:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.