Falsk alarm om populær bobilplass

Det blir ingen nedlegging av Horten bobilplass i år. Foto: Knut Randem

Den er muligens en av Norges mest populære bobilplasser. Havnevesenet har hele tiden sagt at bobilplassen er midlertidig, men avviser at større endringer er på gang nå.

Det skal skje endringer, men bobilplassen skal ikke legges ned i år, bekrefter Ellen Strøm Hassum i Horten havnevesen overfor Bobilverden.no. Hun avviser dermed rykter som har gått på Facebook om at plassen legges ned i høst. Men reserveløsningen ryker i neste uke.

– Området skal utvikles, det har vi visst siden bobilplassen ble etablert. Derfor har vi vært tydelige på at den er midlertidig, sier Hassum.

Nå holder vi på med en reguleringsendring nord for bobilplassen. Der skal det bygges på det som nå er parkeringsplass.

– Den fremste raden på grusplassen bak bobilplassen har gjerne blitt brukt som en reserveløsning når bobilplassen har vært full. Den har egentlig ikke vært ment for bobiler og blir nå en vanlig parkeringsplass.
Arbeidet med å oppgradere grusplassen starter 28. august.

Hassum kan ikke si noe om hvor mange år Hortens populære bobilplass får lov til å være der den er nå. Hun understreker imidlertid at hun er veldig glad for å ha bobilene der og lover å holde på bobilplassen så lenge som mulig.

Del dette med andre:

  1 comment for “Falsk alarm om populær bobilplass

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *