Få tar julekvelden i bobilen

stjerner

Hvor mange feirer jul og nyttår i bobilen? spurte vi medlemmene av Bobilverdens Facebookside for et par uker siden. 80 svarte. Det betyr at det statistiske grunnlaget er svakt, men tendensen var likevel så tydelig at den peker ut hva bobilister gjør i høytidene.

44 svarte at de ikke feirer jul og nyttår i bobilen. 24 svarte at de har bobilen på lager om vinteren. Ni personer, eller 11,25 prosent feirer nyttår i bobilen og 3,75 prosent feirer både jul og nyttår i bobilen.

Dersom vi skal våge å forstørre tallene til å omfatte hele den norske bobilstallen på mer enn 30.000 enheter, betyr det at cirka 600 bobiler benyttes både julekvelden og nyttårskvelden – dersom det er to personer i hver bil.

Det er altså svært få som feirer julaften i bobilen, men hele 15 prosent bruker bobilen når nyttårsboblene skal fortæres. Det betyr at korken sprettes i cirka 3000 bobiler – med samme forbehold som over.

Uansett hvor du feirer; God feiring!

Del dette med andre:

  1 comment for “Få tar julekvelden i bobilen

  1. La oss sende noen tanker til alle de som overvintrer i sydligere strøk, sitter ute i shorts og koser seg i temperaturer 20-40 grader over det vi har her hjemme.
    Ha en riktig God jul og ett godt nytt år, og kos dere i og rundt bobilene.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *