Få SMS når gassen tar slutt

Med en app kan du lese av gassnivået i flaskene dine.

”Gassen tar alltid slutt om natta”. Hvor mange har ikke på følelsen at gassflaska alltid må byttes kl 4 om morgenen? Nå kan du få SMS når flaska nærmer seg tom.

Med den nye enheten fra Truma kan du fortløpende følge med på forbruket av gass i bobilen. Med en app kan du lese av prosentvis fylling i flaska og du kan også velge å få et SMS-varsel når det bare er litt gass igjen på flaska.

Truma LevelControl er klar til å brukes direkte. Den festes midt under flaska med den innebygde magneten. Enheten er batteridreven og godkjent for formålet.

LevelControl måler gassmengden ved hjelp av ultralyd og kan derfor kun benyttes på flasker i stål eller aluminium. Det er også en annen begrensning for bruken, du må ha Trumas iNet for å kommunisere med LevelControl.

Til tross for at kommunikasjonen med LevelControl skjer med blåtann kan du ikke kommunisere direkte med den, men via iNet. I følge Jutta Bringazi i Truma er dette for å kunne tilby kommunikasjon med enheten fra hvor som helst. Blåtann rekker kun 10 til 20 meter avhengig av forholdene, men ved hjelp av iNet kan du lese av LevelControll om du er på skitur eller på stranda.

Med LevelControl kan du lese av dataene med smarttelefoner og pad-er. Systemet kan benyttes på alle vanlige europeiske gassflasker i stål og aluminium. I app-ens database kan brukeren velge land og type flaske blant 26 flasketyper eller lagre sin egen variant.

Bringazi forteller at app-en kan lese av flere flasker samtidig. Men om du har duo-control trenger du bare å ha LevelControl på den siste flaska.

Truma LevelControl er leveringsklar i august og vil koste ca kr 1700 i Norge. I Sverige vil den koste et par hundrelapper mer. iNet kommer eventuelt i tillegg.

Tekst: Knut Randem, Bobilverden.no – Foto: Truma

Les også: Følg gassforbruket – uansett flasketype

Del dette med andre:

  3 comments for “Få SMS når gassen tar slutt

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *